| FurryJR a întrebat:

Salutare TPU revin cu inca o problema. Sunt împreună cu o fata de 6 luni eu am 18 ani, iar ea are 20 aproape, ideea este următoarea sunt foarte delăsător și leneș, din vara tot spun că mă angajez, nu am făcut-o... Sunt clasa a 12-a și la școală dau din an in paste pentru că mă culc târziu și mă trezesc la fel de târziu. Am momente de revelație in care spun că trebuie să schimb ceva dar următoarea zi uit ce mi-am propus, prieteni nu am.
Ajutati-ma cu sfaturi sa pot renunța la obiceiurile mele proaste. Va mulțumesc mult celor ce mă ajutați cu sfaturi!

Răspuns Câştigător
| simplegirl2 a răspuns:

Eu zic sa iti pui in minte un program, daca il poti numi asa si sa-l respecti. Daca mergi la scoala, dupa ce vii (daca esti dfe dimineata)atunci poti sa lucrezi daca asta vrei. Daca ai un job atunci asta va schimba deoarece nu poti cocheta cu munca si ai un timp stabilit; deci iti trebuie vointa ca sa te pui la treaba happy

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Scrie pe o agenda tot ce iti doresti sa faci si sa schimbi apoi fa un program pentru fiecare zi si incearca sa te tii de el. Problema e ca nu esti foarte motivat sa faci o schimbare. Poate crezi ca prietena ta te accepta asa cum esti, poate crezi ca parintilor tai nu le pasa ce faci cu viata ta. Ce te-ar motiva sa schimbi ceva? Daca simti nevoia sa te descarci, imi poti scrie.

| FurryJR explică (pentru Aasdfghj):

Da, până acum o luna credeam că prietena mea mă accepta exact așa cum sunt, nici nu vedeam ceva ieșit din comun la mine, până a început zilnic sa se tina de capul meu sa fac o schimbare, singura motivație ar fi sa nu mă mai cert cu ea și să fie din nou cum era înainte deoarece o iubesc mult...

| Aasdfghj a răspuns (pentru FurryJR):

Prietena ta chiar tine la tine, de asta se tine de capul tau sa faci ceva. Motivatia poate fi asta: te schimbi ca sa nu te mai certi cu ea. Daca iti pasa (si vad ca tii la ea), o sa schimbi situatia. Bafta!