| FurryJR a întrebat:

Salutare TPU, revin pe acest forum cu vechi probleme, in urma cu 3 ani am avut primul episod de anxietate, intre timp a trecut, am fost la psiholog și mi-a spus să mă obișnuiesc cu asta ca s-ar putea să trăiesc toată viața cu această problemă și ca sunt un om normal doar ca duc lipsuri, am trecut peste, am fost la doctor de familie de mai multe ori pentru ca nu știam ce se întâmplă cu mine și am primit trimitere la psihiatru dar am evitat să merg din frica reacțiilor adverse a medicatiei, mi-am pus viața în ordine și între timp au revenit simptomele, în ultimul timp mi-am pierdut job-ul dar simptomele au apărut înainte, pur și simplu simțeam ca respir cu dificultate, lipsa motivației, depersonalizare, vedere încețoșată, de când am ramas acasă dorm ziua iar noaptea stau pe TikTok, am mai ieșit cu prietenii dar mă simt inconfortabil, ce mă sfătuiți să fac?
Ps am 24 de ani

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fara tratament serios de la medicul pshiatru, anxietatea aia se adanceste si evolueaza spre boli mai grave ca paranoia, schitofrenie samd.
Ia-ti de munca si lasa statul online, daca vrei sa faci ceva in viata, ca parintii tai nu vor trai 100 de ani, ca sa-ti dea de mancare si sa te intretina pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anxietatea apare sau se agravează brusc, mai tare atunci când persoana care suferă, se izolează de prieteni și familie ( sau dintr-un anume motiv nu mai poate fi în contact cu aceștia ). Deci, încearcă să ții legătura cu persoanele apropiate ție. De asemenea, cufundarea în lumea " virtuală " nu duce decât la agravarea anxietății și depresiei, dacă ai prieteni reali ieși cu ei și lasă " tehnologia".