| Madness345 a întrebat:

Salutare TPU, sa va povestesc putin din ce mi-sa intamplat.Am in clasa un "smechras bataus" sa-i zic asa. nu prea am avut tangente cu el, dar s-a luat de mine acum 2 zile, ca iti dau un pumn in gura, ca nu stiu celaughing, e pur si simplu radeam, l-am lasat incet, incet, si i-am zis sa se linisteasca ca aplic si eu injraturile si bataia, si a cam tacut, imi tot da gura ca nu pot face nimic. ca mereu sare tata si lucruri de genu, am decis in gandul meu ca daca se ma ia de mine, il bat de ii sar creierii chit ca poate imi iau si eu 2-3 pumni desi firea mea este una mai retrasa, nu puscarias sau cutitas, nu fumez. etc, Asadar, cum as reactiona altfel? putin ajutor va rog.

3 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Mai bine îl lași în pace și dacă îți mai zice ceva doar încerci să îl ironizezi. Dacă îți face ceva, te poți apăra, atunci nu mai e vorba că a fost vina ta sau să îți reproșeze cineva ceva. Însă pentru un bătăuș, din ce ne povestești tu aici, doar gura e de el. Mai bine nu îl lua în serios că așa pari și tu destul de afectat. Dacă nu ai fi nu înțeleg de ce te-ai complica cu el.

| danay72 a răspuns:

Raspunde la rau cu bine. El se asteapta ca tu sa raspunzi cu bataia. Dar arata-i ca esti diferit. Invinge raul prin bine.

| Xdreaper21 a răspuns:

Rupei mainile si un picior
Din smecheras bataus va fi tocilar