anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU, salutare tuturor.
De ceva vreme mi s-a intamplat ceva ciudat, dar totodata foarte frumos; am inceput sa iubesc o fata.Si sa o iubesc in adevaratul sens al cuvantului.Totul a inceput asa:
Noi ne-am cunoscut in urma cu 3 ani la clubul unde facem tennis aman2.
Timp de vreo 2ani jumate nu am prea vorbit noi 2, dar de vreo 3-4luni am inceput sa vorbim pe messenger.Si de atunci pana acum vorbim si tot vorbim din ce in ce mia mult, iar la tennis cand ne vedem imi schimbam cate 2-3 vorbe.Problema mea este, insa ca nu stiu cum sa-i spun ca o plac, deoarece sunt cateva mici probleme.Acu putin timp am aflta prin intermediul unei prietene ca ea crede despre mine ca sunt dragut si ca tine la mine, ba chiar a afirmat faptul ca sunt frumos. Buba mai nasoala este ca acu 3 zile mi-a spus pe messenger ca noi vorbim mult pe mess, dar ca si-ar dori ca si cand suntem fata in fata sa vorbim tot atat.De aici mi-am dat seama cum ca asi putea avea ceva sanse cu ea. Dar nu stiu cum sa procedez, cum sa ii spun cand plecam de la antrenament ca vreau sa o conduc pana la tramvai, nu stiu cum sa imi dau seama daca intr-adevar ma palce si daca si-ar dorii mai mult decat o simpla relatie de prietenie. Ea este o fata cuminte si timida de fel, dar daca intrii in vorba cu ea nu ezita sa raspunda la orice intrebare.Pana acum ea a mai avut doar un prieten.
Vreau sa ma scuz daca am scris foarte mult si a-ti stat sa cititi tot ce am scris, dar va rog mult si din inima, daca puteti sa-mi impartasiti cateva opinii sau idei despre ce as putea eu sa fac va rog nu ezitati.

Răspuns Câştigător
| crackledHead a răspuns:

Bai.Sa nu treaca prea mult.Sincer eu am fost intr-o situatie exact ca a ta si am asteptata prea mult si mi-a luat-o altu.Uite cum faci.Daca ai timp cand te intorci de la antrenament invit-o sa mergeti in parc gen:Am chef sa merg prin parc, vii cu mine? De preferat sa fie mai putina lume prin parc si seara(da un aer mai romantic la tot).Mergeti voi asa singuri in timp ce vorbiti. Poti sa incepi sa conduci discutia in zona asta mai intima dar sa nu fii prea insistent daca vezi ca nu vrea(desi putin probabil). Propune-i sa va asezati undeva.Fa-o sa rada, fa-o fericita dar sa pastrezi un aer romantic discutiei.Cand ajungi la momentul culminant si va uitati in ochii celuilalt(nu lasa momentul sa treaca pentru ca poate fii un dezastru) ia-o usor de mana si spune-i la ureche (poti si in fata dar pare cam din topor)Te iubesc si sarut-o.Desigur asta e doar un scenariu care probabil nu o sa decurga cum vrei tu dar daca te straduiesti o sa iasa cum trebuie.Cand ii propui sa va asezati undeva poti sa o faci si in iarba dupa un copac/niste tufisuri(nu cred ca s-ar simti confortabila cu asa de multa lume pe langa ea).Dar sa stii cu cat trece mai mult cu atat ea isi pierde sperantele ca tu o placi si o sa creada ca nu e nimic intre voi.Dar fa-ti timp de gandire un plan ceva( sa nu fie ploios etc.). Oricum de multe ori iubirea e intamplatoare si s-ar putea sa va marturisiti reciproc dragostea in-trun alt loc si mod.

4 răspunsuri:
| bozioru a răspuns:

Pai eu vorbesc foarte calm cu ea, sunt increzator in puterile mele, dar cand o vad parca imi pierd toate ideile si ma cuprinde o stare de stres fiindca nu mai am ce sa-i zic.Ideea este ca nu vreau sa grabesc prea mult lucrurile, deoarece nu vreau sa o pierd.Pentru ea sunt dispus sa lupt pana la capat, deoarece ea este o fata cu totul si cu totul speciala care m-a facut sa inteleg ce inseamna cuvantul "Dragoste".
Oricum am sa incerc sa-i spun la prima ocazie in care ma voi intalni cu ea fata in fata, ca imi place de ea, dar pana atunci mai am ceva de asteptat.Imi doresc foarte mult sa nu mi-o ia altcineva inainte.Si inca ceva, azi am jucat cu ea tennis si din 5 in 5 minute ma intreba cat e ceasul, iar eu cand ma uitam la ea, imi zambea.

| bozioru a răspuns:

Va multumesc din tot sufletul pentru aceste raspunsuri si am sa le iau pe toate in considerare, nu dau funda inca deoarece imi doresc sa mai aflu cateva pareri.

| d33utza003 a răspuns:

Poti pur si simplu sa o intrebi daca o deranjeaza sa o insotesti pana la tramvai... oricum ai zis ca raspunde la orice intrebare deci nu ar avea de ce sa nu iti raspunda...si pe drum poate o si intrebi daca vrea sa iti fie mai mult decat prietena.ce e asa greu?tongue

| Lidiushk a răspuns:

După tenis ai putea merge la ea să o inviți la un suc sau la o plimbare undeva unde să puteți conversa lăsând timiditatea deoparte.Fetelor moderne le plac băieții curajoși, care spun ce au de zis în față. Fiind amândoi sfioși nu o să treceți de această barieră. Dacă într-adevăr îți place de ea, fă primul pas și mărturiseștei ce simți pentru ea și faptul că ți-ar plăcea să fiți împreună! Goodluck