anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU(scuzati daca am gresit categoria).Se aproprie scoala si acuma trec in a 9.As vrea si eu niste sfaturi cum sa imi fac prieteni la noul liceu la care merg sau cum sa nu par penibil din prima zi.Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Merilynne a răspuns:

Sunt sigura ca toti bobocii in a 9a tot ceea ce doresc e sa isi faca prieteni, asa ca multi vor fi foarte deschisi.
Incearca sa pari amabil cu toti, sa nu ai fite si sa incerci ca vorbesti cu cat mai multi. Daca te pricepi la vreo materie, iti recomand sa ii ajuti pe restul, adica nu trebuie s ate gandesti ca dupa voi fi la fel de buni ca tine, pentru ca din moment ce ii ajuti esti mult mai departe decat ei.
Mult succes in a9a! Eu acum trec a 8a si am emoti mari mari.

2 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Salut

Cum s-a spus si mai jos, toti vor sa devina prieteni, asa ca nu va fi foarte greu. Fi tu insuti, nu incerca sa pari altceva sau altcineva si iti vei face prieteni pe masura personalitatii si comportamentului tu. In timp, se mareste cercul. Doar intra in vorba cu ei si prezinta-te.

Numai bine

| Pool77 a răspuns:

Eu trec in a 10-a. Imi amintesc clar prima zi din scoala. Intrii in clasa toata lumea se uita la tine, liniste sta toata lumea in banca lui iar dupa saptamani iti vei da seama cine cum e. Iti recomand sta stai in banca ta, nu stii cu cine ai de a face. happy Bafta