Ok...at uite cum se face: seara, inainte de culcare te speli bine pe fata.cu apa si sapun[poti folosi din ala de la clear&skin], pe urma pui tinctura de propolis pe zonele afectate de acnee dupa care astepti 10-15 minute. pe urma aplici mibazon intr-un strat subtire si masezi usor cateva secunde, pana la 1 minut. Dimineata te speli din nou pe fata si te dai cu ceva crema speciala pentru tipul tau de ten. Repeti acesti pasi pana ce vezi ameliorari ale acneei. De obicei dureaza 10-15 zile, acum depinde de fiecare persoana. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Daca vrei sa scapi de cosuri...ar fi bine sa mergi la un dermatolog...nu e sanatos pentru ten sa folosesti tot felul de "leacuri babesti" nu poti stii la ce esti alergic si la ce nu. poti face niste infectii foarte frumoase. sau daca totusi nu vrei sa mergi la dermatolog, du-te la farmacie si cumpara-ti ZYNERIT. e un antibiotic extern, sub forma lichida. la capat are ca un fel de tifon si te dai cu el pe fata. ai grija insa sa nu dai in jurul nasului, a gurii si a ochiilor. eu iti spun din propria experienta. aveam si eu cosuri iar cand am mers la dermatologie asta mi-a zis sa imi cumpar. incearca si tu, insa sa nu te astepti sa treaca peste noapte
Atunci, uite cum se aplica acest tratament: seara, inainte de culcare te speli bine pe fata cu apa si sapun[de preferinta special pentru tipul tau de ten] pe urma aplici tinctura de propolis pe zonele cu acnee astepti 10-15 minute dupa care aplici mibazon si masezi usor cateva secunde, pana la 1 minut. dimineata te speli cu acelasi sapun pe fata, iar tratamentul se aplica la fel timp de 10-15 zile...sau pana ce iti dispare acneea. sper ca ti-am fost de ajutor.
Ok...at uite cum se face: seara, inainte de culcare te speli bine pe fata.cu apa si sapun[poti folosi din ala de la clear&skin], pe urma pui tinctura de propolis pe zonele afectate de acnee dupa care astepti 10-15 minute. pe urma aplici mibazon intr-un strat subtire si masezi usor cateva secunde, pana la 1 minut. Dimineata te speli din nou pe fata si te dai cu ceva crema speciala pentru tipul tau de ten. Repeti acesti pasi pana ce vezi ameliorari ale acneei. De obicei dureaza 10-15 zile, acum depinde de fiecare persoana. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ei bine dupa parerea mea.Ar trebuii sa folosesti tratamentele cu argila.Sunt foarte eficiente...Stiu dupa propria experienta! Multi au incercat si sunt multumiti de rezultat! succes! pa-pa
syscom întreabă: