| ShadowSlayer a întrebat:

Salutare TPU, sunt aici cu o problema majora.
Ieri, iubita mea mi-a scris de pe un alt cont, care si l-a facut ea sa vada daca is fidel sau nu, mi-a scris, ca daca as avea sanse cu ea, eu am zis ca-s impreuna cu una deja si dupa m-o intrebat daca in caz ca va despartiti ar avea sanse, eu am zis ca da, doar sa taca din gura si sa plece, dar nu credeam ca ea chiar o crezut ca as face-o. Ea considera ca am inselat-o, mai ales ca dupa s-a suparat foarte rau si eu am zis ca sa luam o pauza, crede-am ca are nevoie de timp singura, dar nu era asa, am facut mai rau decat era si acum nu stiu cum sa remediez situatia. Ii furioasa pe mine si nu stiu ce sa fac ca sa o impac, mi-am cerut mii de scuze, dar nu vreau sa o las, o iubesc enorm si ea pe mine, dar nu mai are nici un strop de incredere in mine si are si dreptate, am fost un prost si-mi pare nespus de rau. Daca stie cineva, va rog, cum sa pot sa repar situatia, precum si increderea ei si sa revin la ce am fost inainte, indragostiti si iubitori ca la inceput

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa "repari" situatia? O spui de parca este un obiect ce s-a stricat si trebuie reparat. NU.

Si cum sa faca asta? Legat de ce a facut ea, asta este un gest copilaros, lipsid de incredere. Adica nu este ceva dragut ce ai spune ca fac 2 persoane in cuplu. Faza asta cu... contul, este chiar aiurea, de ce ai face asta? Este o joaca? Dar sa trecem peste..., ce a facut ea, a facut, asta este.

Acum, legat de ce ai facut tu. Pai daca ai zis ca te-a intrebat daca "va despartiti" ai avea sanse cu ea? Pai logic vorbind acum, avand in vedere infinitatea de posibilitati din lume, nu exista chiar si cea mai mica sansa, sa te pui in relatie cu o alta fata, daca te desparti de actuala partenera? Pai nu? Adica NORMAL ca se poate intampla asta, asa ca... de ce sa se supere?

Si ok, s-a suparat, sa zicem ca nu a contat ce a fost, dar daca ea te iubeste, tu o iubesti, puteti sa fiti impreuna, iar ea refuza acest lucru din cauza orgoliului si a acelor ganduri, asta este iar o dovada de imaturitate si lipsa de control asupra gandurilor ei.
Asa ca spune-i acest lucru, zii sa se hotarasca exact ceea ce face, ca timpul trece si este pacat sa nu fie langa persoana iubita.
Tu nu mai ai ce sa mai faci, asteapta sa se gandeasca ea la ceva. Daca nu o face, inseamna ori ca nu te iubeste si decide sa faca ce simte, ce este mai bine pentru ea (ceea ce nu este un lucru rau), ori efectiv aceasta forma de orgoliu este mai importanta decat iubirea pentru tine (nu e ca si cand s-ar putea masura, dar asa, in linii mari), motiv care ar trebui sa te faca sa nu te simti rau, ci sa te superi chiar tu pe ea.

Bafta! ^_^

4 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Cati doișpe ani aveți?

| ShadowSlayer explică (pentru Catrice):

Eu 24, si ea 23

| siriusblack98 a răspuns (pentru ShadowSlayer):

Sincer omule astea-s acte de copii de 14 ani. Într-o relație dintre doi oameni maturi se merge pe încredere. Și crede-mă că se află imediat dacă unul nu este demn de încredere. Dar sub nici o formă nu-i întinzi capcane partenerului/partenerei ca să vezi dacă te-ar înșela. Tu ți-ai cerut scuze, este cam tot ce poți face în situația asta. Deși ți-ai cerut scuze degeaba că e vina ei. Dacă nu te iartă înseamnă că este și orgolioasă. Cu astea copilăroase și orgolioase gen prințese alintate nu faci treabă. Eu am fugit de ele toată viața.

| Freya1 a răspuns:

Acuma singura chestie pe care cred ca o poti face e să îi scrii un mesaj lung in care sa ii explici tot ce simti si gândesti.Sa ii spui ca nu aveti de gând să o înșeli, ca i-ai explicat că ai deja o relație ca doar a văzut si ea, ca nu ai depasit o limita (sa vorbesti frecvent, sa ceri sa va vedeti, sa minti ca esti singur) si ca daca vrea sa inteleaga ca o iubesti si ca nu aveai de gând să faci nimic ok, daca nu aia e.