| TataeeFTW a întrebat:

Salutare TPU, sunt baiat, am 17 ani si am o boala.Cea mai ingrozitoare boala din lume: lenea, nepasarea de ceea ce se intampla imprejurul meu, iar pe deasupra sunt si " stangaci " sa zicem asa : adica tot ce fac fac pe dos, in sensul in care nu sunt in stare de nimic. Tata si mama imi zic mereu " nu stiu ce o sa te faci cand o sa fii la casa ta ", " tu nu sti sa faci nimic decat sa stai in fata calculatorului " Tin sa mentionez ca nu sunt gras deloc, de curand m-am apucat si de sala dar imi ocupa maxim 2 ore jumate din viata dupa care iar ma duc in fata calculatorului. Nu stiu ce sa mai fac sa scap de LETARGIA si lenea asta. Imi e lene pana sa imi strang si patul dapai sa mai fac curat in camera mea cum spune tata : eu la 17 ani aveam deja munca, nu ca tine : mancare si calculator.Le dau dreptate in totalitate dar intrebarea e cum fac sa ma indrept? dau funda celui mai bun raspuns

6 răspunsuri:
| Katherineeeeeeee a răspuns:

Te inteleg perfect,de cand am primit vacanta doar in pat stau toata ziua cu laptopul in brate.
Ai putea sa iesi in oras cateva zile, dar sa nu stai o ora si vin inapoi acasa, ai putea sta mai mult...
sau ai putea merge la un prieten, sau daca ai o iubita, scoate-o in oras, la un suc happy

| Vans a răspuns:

Dacă vrei să te laşi poţi.
Dacă nu o să poţi înseamnă că nu-ţi pasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta depinde doar de tine. Intrebarea mea e: Ai incredere in tine?!

| Andreea_Mihaella_1998 a răspuns:

Cu totii suferim de lene..trebuie sa gasesti ceva care sa te motiveze. adica si mie imi fac parintii faze gen: cand eram la varsta ta munceam, nu stateam pe fb asta uneori ma motiveaza sa lucrez mai mult la scoala pentru ca vreau sa le demonstrez ca si eu pot[si pentru ca ma enerveaza]

| AC251900 a răspuns:

PAI... Apucate si tu de niste proiecte care iti plac, nu conteaza de ce fel de proiect dar sa-ti placa.
Nu stiu cum sa iti spun, nu alerga imatur sa faci ceva doar ca-ti zice cineva reprosuri.
Conteaza sa fi calm, ca omul a creat banul, banul care ne conduce si sentimentele observ.
Pana la urma nu este vina ta deoarece mediul de viata te-a facut sa fi cum esti acum. gen alimntatie, stres progresiv si inutil. Dar se vede ca nu o sa ajungi asa cum zic parintii taim pentru ca ai avut taria sa spiu asta chiar si pe forum. Deci timpul iti va fi vavorabil indiferent de vointa ta, deci cand parintii iti spun " ce o sa te faci la casa ta"
Clar iei partea cea ai buna " casa mea" ai inteleshappy bafta si succes.

| frumi33 a răspuns:

Si eu am suferit de aceasta boala grava. Am scapat in cele din urma dea ea prin mai multa munca. O solutie ar fi sa te concentrezi pe altceva in afara de calculator, ceva ce ti se pare interesant. Eu uneori citesc. Incearca sa te gandesti atunci cand iti faci curat in camera ca nu o sa dureze mult si ca o sa fie luna dupa. Nici mie nu imi face mare placere sa fac curat in camera sau sa imi fac patul dar dupa aceea cand vad rezultatele sunt satisfacuta