Ar trebui sa o inviti la un suc[drept multumire]nu sa o saruti din prima pentru ca cine sti ce va crede...
Ar fi dragut sa va imbratisati :X Aww ♥♥ Un sarut mi se pare cam prea rapid.
Depinde ...de loc, de fata, de cata lume e in jur si va priveste. Eu cred ca ar trebui sa faci ce simti, daca iti vine sa o saruti fa-o, daca nu, nu. Oricum ar fi mai frumos sa o intrebi tu pe ea...
Sarutul vine pe parcurs si de la sine. Nu te grabi. Daca ea da semne ca ar vrea atunci fa-o. Pana atunci, nu. Poate va crede ca vrei sa sari pe ea brusc si se va indeparta de tine. Asa se intampla.
Rabdare. Nu da pe foc.
Nu,trebuie sa te uiti la ea si sa o intrebi ce mai face.NORMAL ca atunci cand ai o iubita trebuie sa o saruti, ea abia asteapta. Daca esti impreuna cu ea sarut-o nu mai sta pe ganduri.Salut
Ce ma amuza raspunsurile voastre
De ce nu-i ziceti sa sara direct pe ea?)
Nu o saruti, poate o pupi pe obraz, asta ar insemna respect fata de ea.Cat despre sarutat....mai asteapta sa te invechesti in relatie.Bafta
Bah esti nebun?:O sa nu indraznesti sa o saruti ca cine stie ce poate sa iti faca cu limba prin gura :O eu zic sa mai astepti cel putin vreun an si dupa aia sa incerci sa o saruti
anonim_4396 întreabă: