| Kolume a întrebat:

Salutare TPU >:
Sunt skater(Nu dinasta gen RCO cocalar ca sa ma dau mare la tipe), skater ce se da de fun.Clasa a 8-a, cant la chitara de 2 ani, fac inot de performanta de 6 ani.

Am si eu o problema, sa zic asa, multora dintre voi o sa vi se para idioata.
Incepand cu clasa a 6-a sau a 7-a am realizat si eu ce sunt fetele.Asa ca, m-am apucat de relatii. Cea mai lunga relatie a durat o vara(Vara aceasta)si ne-am despartit din motive pe care prefer sa nu le postez aici.Am avut cateva relatii si pana la urma, am fost cu mai toate fetele ce imi placeau din "grupul" meu de prieteni.Adica fetele din cartier, din clasa, din tabere, etc.

Problema este ca nu prea mai gasesc fete cu care sa fiu prieten si sa fie si ele dragute(sa nu arate oribil si sa fie de treaba). Adica cam in fiecare luna imi fac prieteni noi, dar intr-un ritm foarte incet, mentionez ca sunt extrem de sociabil inca de cand eram mic, adica nu asta este problema.Trebuie doar sa imi extind "zona de prieteni".

Ma ajutati si pe mine? Funda big grin

3 răspunsuri:
| Gina1 a răspuns:

laughing)))... o sa vina scoala si sa vezi cate fete smug

| validate97 a răspuns:

Ma cu fetele e cam greu la fete trebuie sa te imbraci frumos si sa glumesti cu ele dale naibi frate daca esti asa de bun cum zici ia o fata din clasa care e mai buna da ca nu hai la scoala pe la bloc

| Element25 a răspuns:

Poi daca careva din fetele astea o sa vrea sa fie prietena ta (amica sau cum vrei tu s-o iei) fi doar tu si atat, nu incerca sa pari un fals si de alea. Adica fi serios, canti de 2 ani la chitara,esti skater mai faci si inot de performanta, ar trebui sa te astepti sa vina ele sa se imprieteneasca cu tinelaughing. Singura problema e ca majoritatea fetelor din ziua de azi sunt gen din ala 'pitzzi`h', crede-ma ca stiu ce vorbesc majoritatea colegelor mele sunt asaoh go on