| AdytzTheWolf a întrebat:

Salutare TPU, sunt un baiat de 14 ani, sunt indragostit de o fata si nu stiu cum sa ma comport cu ea ca sa nu par un cine stie ce om, inainte ma dadeam mare cand era fata de care imi place de fata dar stiu ca metoda asta nu functioneaza, v-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta cu niste sfaturi cum sa vorbesc cu o fata, cum sa ma port cu ea, cum sa o castig etc, multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Orice fata vrea sa se simta speciala. Deci incearca sa ii dai o atentie majora fata de ceilalti,zambeste-i, cand are nevoie de tine fi mereu disponibil, incearca daca o vezi mai jos cu moralul sa descoperi ce are si apoi sa o faci sa rada.Incearca sa fi simplu,fara fraze filozofice sau impresii de baiat pentru ca asa cum ai zis si tu,nu ne plachappy Fa-o sa isi dea seama ca o placi prin priviri si mici atentii dar incearca totusi sa nu fi extrem de dulce si sa nu fi priprit.Fai lucrurile incet,incet asa incat sa inceapa sa fie interesata de tine. Poti sa ii faci si mici surprize.o floare, un mesaj dragut etc.Dar cum am zis sa nu exagerezi.Mie una imi plac cand lucrurile nu sunt atat de clare, cand ma tine un pic asa pe spinelaughing

3 răspunsuri:
| Clara20 a răspuns:

Ca sa o ai trebuie sa arati un respect fata de o fata, sa-i spui lucruri multe si frumoase.Sa te comparti frumos cu ea...(fundita)

| princess_2636 a răspuns:

Dupa parerea mea trebuie sa te comporti frumos cu ea mereu sa ii tii aparare sa ii atragi atentia sa ii spui complemente frumoase si cu timpu sa ii spui ce simti pentru ea... funda?

| Ana_7398 a răspuns:

Poarta-te frumos cu ea, daca o placi nu te purta urat cu ea pentru ca atunci ea se va purta urat cu tine, nu fii indiferent cu ea si nici nu te da mare pentru ca fetelor nu le plac baietii laudarosi.
Comporta-te normal cu ea daca vrei sa nu afle ca o placi, iar daca vrei sa afle c-o placi comportate intr-un fel anume in care sa-si dea seama singura ca o placi sau daca esti curajos spune -i in fata ca sa stie sigur daca te place sau nu.
La mine. in clasa un baiat i-a spus unei fete ca o placa iar ea a inceput sa-l placa deoarece a avut curajul sa o spuna.
Si la o fata unul a incercat s-ai arate prin comportament ca o place, dar ea n-*a inteles nimic.
Deci in concluzie mai bine ii spui, pentru. ca fetelor le placa baietii sinceri.Mai bine afli singur ca te place sau nu.
N-u o pune prea mult sa gandeasca, pentru a isi da seama ca o placi.
Incearca sa faci ce vrei si daca nu merege fa ce ti-am spus eu.
Cum ti-am mai spus cel mai bine e sa-i spui si sa nu te comporti ciudat cu ea.
Nu o face sa isi dea singura seama ca o placi, cel mai bine este sa i-o zici pe fata.
Nu te comporta frumos cu ea, iar apoi sa te comporti urat. Mi s-a intamplat si mie ceva in gen anul asta.
Fa ce ti-am zis pentru ca asta este cea mai buna cala!