| AlaDa a întrebat:

Salutare TPU! Vin cu prima intrebare pe acesta comunitate si anume Am 17 ani si am o stimă de sine scăzută din cauza unui dinte(incisiv central superior) care este mai in fata decât celălalt. Ideea e ca ma simt ciudat fiindca atunci când merg la sala ma simt linistit si rad cu majoritatea deoarece ii cunosc mai bine si majoritatea sunt si mai maturi decât ceilalți de la liceu etc in conditiile in care au 18+ Iar a 2a problema este faptul că de un timp simt nevoia de a avea o prietena (pe care sa o iubesc cu adevarat si sa fie ceva "solid", dar e destul de greu sa gasesc pe cineva cu o iubire pura care sa ma iubeasca la fel cum as putea sa o fac eu)iar dintele acela este un oarecare impediment. Stiu ca o sa spuneti ca aparatul dentar e necesar dar in momentul de față ma frustrez singur fiindca din banii pe care i-am avut in vara am cumpărat lemne, televizor, o canapea si niste suplimente (Mai pe scurt i-am ajutat si pe ai mei cu niste bani si una alta) Mor de nerăbdăre sa vina vara si parca ma macină pe interior faptul că nu mi-am pus aparatul dentar din cauza alor mei fiindca la momentul acela am avut doar 5000 de lei cand am fost la dentist si atat costa aparatul iar ei mi-au spus că mai sunt și costuri lunare care nu mi le pot achita Mai tarziu am găsit alt job si am mai reusit sa strâng cam 300e. si bineinteles ca imi ajungea dar pana atunci eu deja cumpărasem lemne si canapeau deci. Stiu ca o sa spuneti ca cine ma va iubi poate va accepta acel mic defect însă lumea aici e rea si mereu te tachineaza pentru orice rahatel pe care il observa iar daca esti moale te i-au peste picior(Nu-i cazul la mine) deci singura soluție de a capata suficienta încredere pentru a-mi gasi pe cineva ar fi rezolvarea acestei probleme. Cat despre mine pot spune ca sunt facut, curand voi da de permis, voi lua si bac-ul si dupa aceea am de gand sa devin independent financiar si nicidecum sa ajung angajat Mersi ca ai citit tot si daca doresti să-ți dai cu parerea as aprecia

Răspuns Câştigător
| Ioseba a răspuns:

Faptul ca ti-ai ajutat parintii e de apreciat! Ai facit ce trebuia! Dumnezeu te ca ajuta sa poti sa iti pui si aparat. Dar sa stii ca „ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui".

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Iar dintele acela este un oarecare impediment.
Cine o să te iubească nu o să se împiedece în acel dinte.
însă lumea aici e rea. Și? Nu mai poate lumea asta rea, nu mai are altă treabă decât să se ocupe cu dintele tău.
a căpăta suficientă încredere. Deci asta este problema! Dacă nu ar fi dintele, ai găsi altă scuză pentru lipsa ta de încredere.

| dinaprilie a răspuns:

Hmmm…Cum sa-ti boostam increderea?! Stiu eu stiu eu…
Un ex real.un baiat intalneste o fata care are MAAAARIII probleme cu dintii. Ca sa nu ma pierd in poveste o sa spun ca a purtat aparat dentar vreo 5 ani - 3 ani aparat 2 ani aparat de retentie fara sa fie un impediment de la placut la facut, sex, nunta, copil. Si s-au placut s-au iubit sau sau.
Ce concluzie sa tragi?
Ca *** happens si pentru ca suntem destul de apropiatii unii de altii e imposibil sa nu te lovesti de cineva, ca tine de ex cu un dinte "mai asa".
Partea buna? Ca oricum o sa te distrezi.