Nu cred ca e un obstacol, daca e despartita si tu accepti prezenta copilului.intotdeauna,in situatii de acest gen, se pune problema daca putem sau nu accepta copilul celuilalt. Daca suntem fermi convinsi ca si copilul e parte din viata lui(ei)si le putem oferi aceeasi dragoste, e in regula.Numai ca nu te-as sfatui sa te implici intr-o relatie nefinalizata.Eu ti-am dat numai o idee, hotararea iti apartine.Si un mic secret:cand vrei sa cuceresti mama, primul pas se face spre copil.Bafta.
Daca mi-ai spune ce lucrezi cand trece ea, poate mi-ar veni vreo idee.Eu as pregati un buchetel de flori, pe care i l-as oferi atunci cand trece, fara sa-i spun nimic.Indiferent ce s-ar intampla,ar aprecia gestul, si asta ar fi un punct de plecare spre o relatie, ori spre o,, clarificare,,(atunci iti va spune daca are sau nu c\pe cineva).In acel moment nu trebuie sa tii cont daca te faci sau nu de ras, important e sa faci ce simti ca trebuie facut.Gandeste-te ca esti doar tu si ea.Curaj si bafta!
Stiu ca are un copil... o fetita mica are cam un an dar stiu ca e despartita de tatal fetitei
Nu cred ca e un obstacol, daca e despartita si tu accepti prezenta copilului.intotdeauna,in situatii de acest gen, se pune problema daca putem sau nu accepta copilul celuilalt. Daca suntem fermi convinsi ca si copilul e parte din viata lui(ei)si le putem oferi aceeasi dragoste, e in regula.Numai ca nu te-as sfatui sa te implici intr-o relatie nefinalizata.Eu ti-am dat numai o idee, hotararea iti apartine.Si un mic secret:cand vrei sa cuceresti mama, primul pas se face spre copil.Bafta.
Parerea mea e ca ar fi bine sa ai scrii pe net, apoi dupa ceva timp de conversatie sa o inviti la un suc si asa o sa va cunoasteti mai bine, daca in realitate nu ai curajul, sau poti s-o suni si sa o inviti sa iesiti undeva.