Am trecut si eu pe aici odata...nu recomand nimanui sa faca prostia asta, mai ales daca mai este indragostit! renunta la a fi "cel mai bun prieten", fi doar "un prieten". Mai omu, ea nu mai sufera, ca doar si-a gasit alt iubit, ea doar te chinuieste pe tine. Cand vei putea intelege asta abia atunci iti va fi si tie bine, poti sa ma crezi pe cuvant...am trecut prin aceasta experienta crunta!
Mai raspunsul poti sa-l aflii doar daca vrei cu adevarat in inima ta, daca vrei cu adevarat sa stie spune-i iar daca nu nu.E datoria ta sa-i zici ce simti!
Si daca vreau cu adevarat dar nu pot? e mai greu decat crezi
E greu si poate fii dureros dar trebuie sa o faci.altfel o sa amani la nesfarsit si nu o sa-i spui niciodata. Daca stie e mai bine si pentru ea si pentru tine nu crezi?
Eu cred asta... sper doar sa am puterea sa ii spun
Ii poti spune ca sa nu-ti mai zica tie orice si ca unele lucruri se vorbesc doar intre fete. sa nu-ti mai zica de iubitul ei. ii zici si u asta ca motiv sa nu iti mai zica de el. ca sa nu mai fi u ranit si sa nici nu te certi cu ea. ii zici ca te simti prost cand vorbeste de el si ca ar trebui ca macar lucru asta sa-l vorbeasca cu altcineva. in rest poate sa-ti zica daca nu te deranjeaza.am trecut si eu prin ce treci si asa am facut si sunt la fel de bun prieten cu fosta mea prietena.nu s-a schimbat nimic.doar ca acum ma simt mult mai bine cu ea asa. in plus cand imi vine greu si ma ia dorul de ea.ma gandesc la lucrurile rele si proaste care erau cand eram cu ea si imi trece. poti sa ti cont de sfatul meu sau nu.cel putin ti-am dat o idee.salut!