| bibi38 a întrebat:

Salutare TPU :X
Cum sa ma comport cu baieti?
Pun aceasta intrebare din cauza faptului ca ei imi zic ca sunt salbatica si rea. Doar din faptul ca nu-i las sa ma pupe si sa ma atinga pe unde vor si cand vor. Eu nu-i las din cauza faptului ca ma gandesc ca de ce sa-i las daca nu sunt impreuna cu acel baiat. De ce? Si faptul ca vorbesc tare, sunt agitata, nu ma controlez, si faptul ca imi este frica ca nu stiu sa sarut. Am avut o gramada de posibilitati sa fiu cu baieti o mie de oferte dar dupa prima intalnire nu mai vroiau sa vorbim. Nu stiu ce sa fac, spuneti-mi? Eu nu sunt o fire calma. Sunt cam agresiva si exagerat de indiferenta. Ce pot face? Funda + vot celui mai detaliat raspuns si celui mai explicit raspuns.

Răspuns Câştigător
| Buutu a răspuns:

Nu eşti rea sau sălbatică dacă nu îl laşi să te atingă mai ales făra a fi cu el într-o relaţie, totuşi ar trebui să ţii cont de cât timp de întâlneşti cu el, eu unul am facut destul de multe cu unele fete chiar dacă nu eram într-o relaţie dar ne vedeam destul de des, mergeam în club şi cam atât.
Dacă deja eşti cu un tip la a3-4-a întâlnire deja e timpul să îi oferi şansa la un sărut,doar atât,pe urmă uşor uşor trebuie să îl laşi să mai te mai "descopere" însă doar atât cât tu crezi că e bine şi tu te simţi comodă!
Trebuie să ai grijă,unii nu vor decât să profite dacă nu simt nimic petru tine(o mai fac şi eu câteodată).
Nu trebuie lăsat să te atingă chiar peste tot,unele părţi un baiat ar trebui lăsat să le atingă,explore doar după ce îţi câştigă acea încredere care face să te simţi în siguranţă.
Întrebi de ce,noi băieţi sau cel puţin eu după câteva întâlniri simt nevoia mai e şi aceea curiozitate "Oare cum e?" şi astfel îi fac o invitaţie la club,acceptă şi după jumătate de oră de stat ne punem pe dans şi încerc să cobor mâinile mai jos,mai exact pe posterior(e ceva foarte instinctiv)ar trebui să îl laşi dar să nu îl "uiţi" acolo(suntem sau sunt în stare să stau/stăm mult timp aşa)din când în când trebuie să suni "retragerea",uşor cu o mişcare lentă şi subtilă înderpărtează-l din acea zonă!
Spui că nu te poţi controla,poate nici nu trebuie dacă aşa este firea ta nu prea ai cum să o răpui să o înnăbuşi,dacă nici ţie nu îţi place că faptul că nu te controlezi singura rezolvare e să găseşti o metodă de a o face!
Sărutul nu e o chestie matematică,fiecare o face cum simte,e greu de explicat,eu din fericire am avut norocul să ma înveţe o verişoară mai mare care e treaba cu sărutul,mi-a spus în felul următor"când vei simţi limba mea în gură încearcă să o masezi să o cuprinzi"cam asta e când âncearcă să te înveţe cineva dar cu cineva cu care ai aşa zisul primul sărut tu fiind fată trebuie să încep prin a cuprinde buzele lui cu ale tale şi el ar trebui să facă la fel asta nu trebuie să dureze prea mult în câteva secunde cineva trebuie să continue spre următoarea etapă,adică va trebui să introducă limba în gura partenerului(nu toată limba,deşi am vazut oameni care se sărută într-un mod animalic de-a dreptul grotesc)iar partenerul trebuie să facă acel "masaj".
Să fii agresivă nu e lucru atât de rău eu am rezistat cu o astfel de fată dar indiferenţa e un lucru foarte supărător şi nu duce la nimic constructiv.
Văd că tu ai indentificat probleme care îndepărtează unii băieţi,singur sfat care pot să ţi-l dau este să lucrezi la controlarea gesturilor, lucrurile pe care le faci necontrolat şi să suprimi agitaţia, agresivitatea, frica de necunoscut în acest domeniu toţi am avut de învaţat, eu m-am făcut de râs de multe ori învăţând.
Un alt sfat cautâ un baiat care să nu te respingă fiindcă eşti unică.winking
Ştii cum se spune "Şi călătoria de o mie de mile începe cu primul pas".
Sper să reuşeşti şi să fii fericită!
Succes!

1 răspuns:
| Marya232 a răspuns:

Hei. Nu e nevoie sa fii calma, dar nici genul agresiv si indiferent. Trebuie sa gasesti o cale de mijloc. Baietilor le place sa observe ca isi permit unele chestii, dar pana intr-un punct. Le place si sa vada ca ii refuzi pentru ca asta ii stimuleaza mai mult, cred eu, si incearca sa te cucereasca ca sa isi dovedeasca cat de macho man sunt. Eu zic sa incerci sa fii un pic mai calma, mai finuta si feminina, pentru ca asta le place baietilor, parerea mea. Cat despre partea cu sarutatul, nu exista o tehnica ca sa zici ca nu stii saruta. Aia vine de la sine! Bafta, sper ca te-am ajutat cat de cat!