| Alëxąndŕą a întrebat:

Salutare Tu da tu! Pe strada o domnisisoara foarte zambitoare iti zicea " ce frumos/a esti" Si daca ti-ai dori sa apari in reclame esti entuziasmata si vrei sa spui da nu? EI BINE SPUNE "NU" CU TOTI PLAMANI! De ce? Acum 8-9 luni sau 7-8 ma rog. A venit la noi la scoala un domn care zicea ca a invatat la noi in scoala, ca era parte cea mai nebuna clasa si ca nu stiu ce si ca nu stiu cum... Va dat o foaie sa va da-ti numele tau si nr de telefon? Va suna la un moment dat dupa saptamani de aspeptare si va zice sa apareti la ora cu tare in locul cutare ( Piata Romana daca stai in Bucuresti) Esti entuziasmata si nu mai poti de fericire nu? Te duci la ei cu masina si SURPRISE nu mai sunt locuri de parcare? Te duci vr-o trei strazi mai incolo si tot e plin ai noroc si mai gasesti un loc si te duci de mana cu mami sau tati acolo te intampina o doamna cu un accent ciudat si iti zice sa completezi un formular? Dupa o ora de ASTEPTARE intr-o camera cu cel putin 20 DE PERSOANE te striga, incet camera se goleste, tot mai mult, tot mai mult pana cand iti vine randul. Urci sus unde o doamna care, iar iti zice ce e manechin si ce e un model ( da parca nu am sti) Dupa te duci intr-o camera cu o femeie care iti zice ca o sa te mai cheme ca e o selectie foarte severa.Doar ca sa vi in pantaloni scurti, costum de baie, colanti sau tricou. (Trei sa iti alegi) Dupa, iar saptamani de asteptare te suna esti entuziasmat/a te duci treci aproape prin acele experiente doar ca ai surpriza si vezi ca chiar si copii mai grasuti si mai urati au fost acceptati plin de farduri, plin de diverse boieli pe fata. Apoi te intamina 4 doamne care iti zic 4 probe mima, dans sccenic asta ca sa se vada daca ai aptitudini se pare ca la toate luat 9 si 10. Si ceilalti copii cat au luat?(LA FEL) O doamna iti zice sa te duci in biroul ei te intreaba cum te cheama iti explica ca pentru acceasta agentie trebuie sa dai 3400 ( 34 de milione) Nu-i nici-o problema pana cand iti zice ca ei nu ne pot asigura ca ne suna investitori adica sa te-a aleaga si cu banii aia faci 72 de poze si nu mai stiu ce. Si din PROFITUL tau ia 80% sau 20% firma si contractul dureaza 2 ANI. Ganditi-va in acesti 2 ANi va recuperati banii? (agentia everest draga cea de modeling mesajul meu este ca nu merita sa dai bani) A da am scris repede si app virgula am cam uitat s-o pun

2 răspunsuri:
| Sabinutza16 a răspuns:

Duuuuteeee rolling on the floor ce idioti is pe lumea asta laughing da pe bune cum poti sa ceri bani de la cineva si sa zici de gen " asteapta doi ani si veem ce facem noi si poate adica laughing poate te sunam " adica asta e culmea culmilor rolling on the floor Ms soro ca ne-ai impartasit trairile :* Bafta in tot ce faciwinking si sa ai grija de tine :*

| catalina03 a răspuns:

E bine de stiut.