| Cezar137 a întrebat:

Salutare tuturor. Am 14 ani si nu am o iubita. Urat nu sunt, sarac nici atat. Pur si simplu nu stiu despre ce sa vorbesc cu o fata si cum sa o abordez. Va rog mult sa ma ajutati!
P.S. Fara hate...

Răspuns Câştigător
| MeForeverAlone a răspuns:

Fetelor le place să fie în centrul atenției happy
În primul rând ca să atragi o fată ( și mai ales una de vârsta ta) poți începe printr-un compliment, gen,,ce bine îți stă părul" sau,, îmi plac ochii tăi" sau,, arăți bine azi". Fetelor le plac vorbele frumoase, sunt ca vrăjite după ele. Al doilea pas ar fi să o întrebi ce îi place să facă în timpul liber, ce hobby-uri are, e cam subiectul cel mai bun la care poți apela. Dacă ai destul curaj poți întreba apoi,, Ce părere ai despre băieți?" sau,, Ce fel de băieți îți plac, cu ce înfățișare și personalitate?" și multe altele.
Oricum, la 14 ani nu e musai să ai o relație, nici măcar în America. Dar dacă totuși vrei să experimentezi, fă-o.
Eu îți urez baftă!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa ai la varsta asta?

| MeForeverAlone a răspuns (pentru anonim_4396):

De pisici, că e la modă happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru MeForeverAlone):

Vai, ce motiv

Mie-mi spui
nah, e și anturajul, ceva gen dacă se fumează în gașcă trebuie să fumezi și tu, să fii ca toată lumea

Ok, fa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine

Lol
doar nu mă iau după toți proștii...

'Toti prostii' fiind cine?

știi tu...cei care fac o mulțime de prostii doar ca să fie și ei ca restul turmei...

Aici iti dau dreptate.

Mersi big grin

| julia5454 a răspuns:

Daca nu stii sa vorbesti cu fetele asta e, nu cred ca ai ce face. incearca sa vorbesti cu ele pe Facebook. acolo nu mai ai de ce sa fii intimidat, si e mult mai simplu. dar acum gandeste-te putin... la ce tia-ar trebui o iubita? eu cred ca la nimic. Nu ai absolut nici un avantaj si e chiar obositor cand incepe sa fie geloasa pe alte fete si sa incepeti sa vorbiti cu iubii si idiotenii de genu... o prietena foarte buna este perfecta, nu o iubita!