.auzi la ani astia ce crezi ca te poti astepta de la un baiat? normal ca ai incercat sa vezi cum e.toate au un pret.mai lasa sa cresti un pic. pana devi majora cu capul pe umeri
Wow! Mi-au dat lacrimile... Am trecut prin ceva foarte asemănător. So, prietena ta "de încredere" nu e chiar aşa de încredere. Dacă ţi-ar fi fost prietenă nu ar fi facut asta oricât de mult i-ar fi plăcut de el. Ştii... Se vor despărţii la un moment dat. Şi daca X chiar ţine la tine te va băga în seama iar. Şi cel mai "şmecher" baiat are toate fetele, dar iubeşte una singură. Momentan nu te mai gândi la asta. Încearcă să nu te bagi în relaţia lor. E mai bine aşa. "Capul plecat de sabie nu-i tăiat". Stiu Pare aiurea chestia asta. Şi chiar dacă nu se va întoarce, până la urmă a deschis multe uşi pentru tine domnul X. [Pups :*]
Ca sa uiti de despartire, iesi mai mult cu prietenele. Eu asa am trecut peste despartirea de un baiat, dupa care credeam ca o sa sufar foarte mult, dar intr.o saptamana mi.a trecut =) Si incearca sa vorbesti cu el, ca sa lamuresti situatia, chiar daca la inceput nu o sa te bage in seama sau o sa te ignore.