Dacă e o încercare de literatură erotică, îți dau un sfat: niciun mascul nu părăsește femeia/fata într-un astfel de moment decât doar dacă are niște traume psihice/fizice care să justifice așa o prostie. De obicei, în cărți, fata e cea care întrerupe partida, lăsând eroul frustrat. În plus, ești puțin incoerent și nu explici prea bine trăirile subiectului: ''Imi doream mult mai mult dar nu ma mai puteam controla si totusi am facut-o'' Ori nu te puteai controla, ori ai făcut-o, ar fi fost altceva dacă ai fi spus ''simțeam că nu mă mai pot controla'' ori ''simțeam că în curând nu aveam să mai pot să mă controlez''
Dacă nu e literatură, ghinion, ai pierdut momentul, ceea ce ai făcut tu e echivalentul unei respingeri, mai ales dacă nu i-ai spus că nu vrei să profiți de ea, bla-bla și alte texte de-astea cu viori în fundal. Din punctul ei de vedere, tu, propriu-zis, n-ai vrut-o. Ce tipă dă a doua șansă unui tip după o astfel de întâmplare?
Nu am cuvinte. Ce geniu esti tu. Vai, eram barbat daca o faceam acolo cu atatia jos, nu?
Nu am respins-o, doar m-am retras si daca eram la mine acasa sau la ea acasa, atunci am fi mers mai departe.
Nu aveam niciunul protectie la noi, deci eu cred ca am procedat corect.
Incridibilul, nemaibazutul, uimitorul, rarul mascul feroce devorator de amor nebunesc in pat... daca o faceam, nu?
Eu mai intai m-am gandit si apoi i-am explicat situatia ca tin la ea...
In fine, multumesc totusi
Pentru o întâmplare adevărată ai dat prea multe detalii, dar nu din cele care contau, nu știu de ce ești uimit de ce răspunsuri primești. Puteai să te retragi fără să fugi în alt oraș, era suficient să-i explici acolo pe loc.
Din punctul meu de vedere, ca încercare literară e mediocră, ca întâmplare reală, e neverosimilă. Next!
Atata detalii... clar este fabulatie erotica!
Culca-te si vei continua partida erotica in vis!
Vezi sa nu cazi in pacatul malahiei, la cat de intens ai povestit tu! Cu limba romana ar trebui sa progresezi, dar in rest in tine zace o Sandra Brown.