1. Niciunul nu are o problema. Nu poti sa poruncesti inimii, daca nu se poate indragosti de tine nu inseamna ca ai o problema, inseamna ca ea pur si simplu te vede ca pe un prieten.
2. Nu ai cum. Daca ea nu vreo o relatie si nu e indragostita de tine nu ai ce sa faci. Poti sa incerci, dar nu garanteaza nimeni ca o sa si reusesti.
1.Problema nu este nici in tine, nici in ea, ci la tine.
2. Invit-o macar la un suc.
1. Și care o fi fiind problema la mine?
2. Am invitat-o și nu numai odata. Am fost si la cinema impreuna si la cafenea si la circ chiar.
Ti-am spus, dacă insiști asupra a ceva ce ea nu vrea, o să-i sară ăleia capacele șiiii end of story. E ca și când i-ai îndesa ceva în gură.
Uite că eu vreau să știu cum s-o fac să vrea, nu să-i sară capacele.
Si ai pupat-o?
Sigur că da. Fără asta nici nu se putea.
Problema? Nu este o problema... fetei ii esti drag dar doar ca un prieten si atat. Nu e nici vina ta, nici a ei. Cum sa aveti o relatie? Pai daca ea nu te place mai mult de atat...totusi incearca sa te aproprii cat mai mult de ea in orice privinte.
Suntem foarte apropiați. Ne spunem totul unul altuia. Aș vrea vreun sfat poate ce să mai fac ca să ma accepte.
Simplu. I-ai spus vreodata ca iti place de ea? Spune-I si las-o sa se gandeasca apoi cateva zile mai tarziu spune-I ca tu ai fost sincer cu ea si ca te doare tot ce face. O va emotiona si se va gandi mai bine. Si atunci...
Desigur că i-am spus că o plac, ba încă foarte mult. Am fost cît mai sincer posibil însa fără rezultat. Nu mai știu ce să fac. Dacă mă respinge o să-mi pierd mințile garantat.
Omule. Tu esti genul ala care te sperii din orice. Tu crezi ca pe toti baietii i-am acceptat toate fetele. Asta este viata. Incearca, sau te vei intreba mereu cum ar fi fost daca... gandeste. Du-te si mai spune-i odata si spune-i cat de sincer poti ca o placi, privesteo in ochi si sarut-o. Daca chiar vrei sa ai o sansa.
Bine, o să mai încerc odată.
Pur și simplu fata nu te place în sensul în care o faci tu. nu-s probleme nici „în tine", nici „în ea".
Dacă insiști să aveți o relație ceva mai serioasă, riști să înceapă să te evite. Rămâi cu o prietenie și... atât, în cazul în care nu vrei să-i sară capacele.
Păi problema e că nu vreau doar o prietenie și atît, eu vreau mai mult. Doar că, nu prea știu cum să ajung la ceea ce-mi doresc.