| stefanuc a întrebat:

Salutare tuturor! Am o întrebare:Se merită să mă lupt pentru o fată care în trecut și acum de curând a dat semne că mă place, însă a spus că nu mă vede decât un coleg? Face asta pentru că este timidă și cred că mai mult din cauza unei întâmplări din trecut (martie anul acesta),Mi-a trimis și o conversație cu prietenul ei, însă nu apare o dată, ci doar conversația... și ea a mai fost cu alți băieți însă au fost doar pe interes Și au lăsat-o când au găsit pe alta mai bogată Și faza cu conversația nu știu ce să zic deci?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu zic s-o lasi in pace, semnele alea cred ca le vezi doar tu din speranta.

| stefanuc explică (pentru Adry05):

Nu este adevarat! laughing crying nu ai de unde sa stii tu CE am vazut EU...ASA ca scuze dar EU unul cred as at!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, sa lupti nu e corect. Ea nu e un lucru pentru care lupti ca sa-l obti. Ea este o fiinta umana, unica, si pe care ar trebui s-o cunosti inainte de toate. Dupa care daca-ti place si vrei ca prietenia voastra sa evolueze, calmeaza-te, ia-o usor si da-ti frau liber in a fi tu. Pana la urma n-ai vrea sa te dai altcineva ca mai apoi sa te lase balta pentru ca tu nu esti cine ai prietenis ca esti, corect? Bafta! big grin

| stefanuc explică (pentru anonim_4396):

Pài sunt eu, nu m-am schimbat pentru nimic si nici nu o voi face...tu spui ca sa nu lupt pentru ea insa CE spui tu nu prea inreleg...nu lypt ca so cum as purta in razboi ca sa castig o batalie /premiu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru stefanuc):

Nu. Lupta nu poate fi interpretata la fel cum nici iubirea nu poate fi interpretata. Nu poti spune ca iubesti pe cineva intr-un fel si de exemplu pe fratele tau in alt fel. Lupta asta inseamna in esenta, a lupta pentru ceva. Tu nu trebuie sa lupti pentru o fata, nu poti face asta, nu o poti detine. Vrei sa intri intr-o relatie cu ea? Okay, incearca, daca nu vei reusi nu e deloc o tragedie sa stii.winking

| stefanuc explică (pentru anonim_4396):

Păi la asta mă refer... Să ajung într-o relație cu ea...Dar cum as putea face asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru stefanuc):

Daca vrei neaparat sa faci asta, probabil n-o sa reusesti. In primul rand trebuie sa faceti cunostinta daca nu va cunoasteti. Sa petreceti timp impreuna, apoi lucrurile vor evolua de la sine si vei stii ce sa faci. Dar lasa planurile si strategiile de o parte, pentru ca nu nu te vor ajuta la nimic ba chiar te vor incurca. Bafta! happy

| Aimwork a răspuns:

Salut!
Nu are rost! Ea te vrea doar dupa ce a incercat cu altii. A vrut ceva mai bun si a fost refuzata, acum se multumeste cu ce are.tu.
Nu e vina ta, e vina ei.
Deci gaseste-ti pe cineva care se uita la tine ca la felul 1 nu mancarea de a 2-a zi!

| stefanuc explică (pentru Aimwork):

Adica? Paid nu este ea de vina ca au lasat-o AIA...