| justjohnnyro a întrebat:

Salutare tuturor. am o mica problema si de ceva timp incerc sa gasesc o rezolvare dar nu reusesc. am 21 de ani, 1.83 si 80 kg dar cu toate astea de fiecare data cand ma nimeresc a fi nevoit sa dau un pumn ca sa ma apar, imi apare o presiune in piept, ca un un gol de aer, mi se inmoaie genunchii si ma apuca parca un tremurat. nu gasesc explicatia. si cu atat e ciuda mai mare cu cat echipat de kickbox (manusi + casca) iau fara probleme chiar si 3-4 insi pe mine, ii pun la podea si eu nu stiu daca incasez mai mult de 2-3 pumni. tehnica este, forta este. ce se intampla cu mine de apare acel gol in piept si mi se inmoaie genunchii? va rog mult ajutati-ma.

2 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

Asta este un blocat psihic sau un atac de panica.

Cum zici si tu echipat nu ai problema asta dar problema este ca o bataie in strada nu are aparatori, nu are saltea si mai ales nu are arbitru.

In astfel de lupte luciditatea nu este cheia ci frica. Cand o sa fie momentul sa nu ai cum sa mai scapi fara pumnul acela o sa vezi ca nu o sa ai problema asta.

A si incearca sa nu te gandesti prea mult la situatia aia. Pentru ca pui mai multa presiune pe tine si asta iti creste posibilitatea sa intervina un atac de panica.

Have Fun si mai bine nu te mai pui in situatiile aleawinking

| KaTaNa97 a răspuns:

Se numeste Adrenalina ce incerci tu sa zici.e normal..cand ti se intampla chestia aia inseamna ca te-ai speriat sau esti pe cale sa izbucnesti de furiewinking