In primul rand in starea asta a ajuns in ani de antrenament. Se va vindeca la fel. Plimbari, te bucuri de soare, de luna, ploaie, oameni, orice. Inchisoarea mintii este foarte grea, are usa deschisa dar esti cu spatele si nu o vezi. Starea de nervi exista il consuma din interior. Rabufneste, du-te intr-un parc si urla cat de tare poti. Mai este partea sexuala, de cand e lumea si sexul se vinde. Schimba culorile hainelor, mai lasa negru in pace, ia ceva cu rosu. Rosu exteriorizeaza violenta ascunsa din interior. Asculta rock, jazz, clasica. Imbunatatesteti manierele, poarta camasa alba si papioane de multe culori
În regulă. Tu mi-ai scris despre cum să fac să ies din "starea asta". Ideea de a purta roșu în loc de negru este interesantă, nu m-am gândit până acum la ea. Când o să pot să fac rost de haine, să am timp să selectez, o să iau în calcul.
Însă, legat de "cum să reușesc să comunic cu cei ca mine (tinerii, studenții) ce îmi poți spune?".
Iau în calcul și sfatul cuiva de a nu spune despre suicid și alte chestii foarte delicate, unui străin, îmi va face mai mult rău și nici nu am curaj să încerc.
Mersi de răspuns!
Ai răspuns cât și putut tu de bine iar ideea cu îmbrăcămintea o să văd cum o aplic.
Îți voi da fundă pentru că tu nu ai fost nici plin de tine, nici nu ai răspuns "nu citesc întrebarea, lasă că știu eu ce ai... stop net" ca și userul acela de mai jos. Sunt sătul peste cap de asemenea persoane (tu fă asta, lasă că știu eu ce ai). Tu ai fost ok.