"Am o problema...Nu ma pricep sa le dau replica! Ce m-ati sfatui sa fac?"
antrenează-te pe site, aici contrazicând o afirmație (de cele mai multe ori falsă) a vreunui user infumurat cu vechime de pe-aici. O să injure crizat, instant și mitocănește. E plin de ei pe aici.
Așa te antrenezi in replici
Hai, chiar asa. Toata lumea te ia in ras la prima interactiune?
Apuca-te de un sport... face bine la psihic si la fizic si la incredere.
Buna.Cred ca emani o anume energie de victims,care se vede si in gesturile corpului tau.E foarte aiurea, dar din pacate persoanele care fac misto sau ii hartuiesc pe altii, observa aceste semnale. Apoi, esti sigur ca acest fenomen nu se intampla doar in capul tau? Si eu obisnuiam sa iau remarcile foarte personal, chiar si in liceu. Acum imi dau seama ca mi-am irosit energia degeaba. Revenind, poti cauta videoclipuri cu sfaturi pentru a avea incredere in tine, nu doar ca atitudine ci si ca limbaj corporal.
Poate că nu ai încredere în tine iar din această cauză ceilalți te percep vulnerabil și fără personalitate. Poate că exprimi timiditate iar oamenii simt asta. Trebuie să înveți să-ți dezvolți încrederea în tine și totul va lua o turnură pozitivă. Dezvolta-ti abilitățile, de exemplu poți începe să citești că să-ți dezvolți vocabularul și să lucrezi și la gestica, intonație și fizic. După ce vei căpăta încredere de sine te vei simți bine în pielea ta iar ceilalți vor simți asta
Sun lucruri pe care de cele mai multe ori le invatam de la altii.
Daca provii dintr-o familie de oameni linistiti care se cearta doar foarte rar e normal sa nu stii inca ce replici sa dai.
Alti care se descurca mai bine ca tine poate provin dintr-o familie in care cearta e la ordineae zilei, daca nu si violenta.
Asa cum ei au invatat de undeva, vei invata si tu mai tarziu.
Trebuie doar sa fii atent la ceilalti oameni atunci cand se cearta.
Si vezi unde au gresit si unde nu au gresit.
Dar sa stii ca intr-o cearta, omul inteligent cedeaza. Nu se zbate sa castige un conflict. Are lucruri mai bune de facut. Decat sa fii atent la oameni care dau replici interesante, eu zica ca e mai bine sa fii atent la cum gestioneaza un conflict oamenii inteligenti, oamenii educati.
Ba am fost si eu is situatia ta si am incercat sa iau mediatatii la invatatura, nu te demoraliza ca nimeni nu te baga in seama concentreazate pe tine si daca ei rad nu-i baga in seama incerca sa zici lectia cat mai mult la toate materiile si sa-ti mai zic un pont:
Daca cineva rade de tine inseamna ca :
Nu pot sa ajunge la nivelul tau
anonim_4396 întreabă: