Salut! Se numeste Deja-Vu si multi dintre noi il simtitm adeseori, provine din limba franceză: " Déjà vu " - "deja văzut".Din cate stiu si eu de la 17 ani in sus incepe sa intervina din ce in ce mai des.Simti o stare rece sau uimire atunci cand incepe sa se intample...
Simti ca ai mai spus acele lucruri, simti ca i mai fost in locul ala, simti ca ai mai facut ceea ce faci in momentul acela Nu mi se pare si nu e nimic rau in asta stai linistit/linistita. Poti cauta pe internet mai multe informatii despre Deja-Vu care probabil o sa te lamureasca mult mai bien decat mine.Dar in mare parte asta se intampla Sper ca te-am ajutat!
Mereu mi se intampla, e un sentiment de Deja-Vu. Unii cred in reincarnare si isi dau cu presupusul ca ai trait aceiasi viata de 2 ori, dar eu nu cred asa ceva.
Nu e enervant, e chiar amuzant, in loc sa zica ei, spun eu si dupa aceea se uita cam ciudat la mine si incep sa rada si ma intreaba cum de am stiut.
De asta avem 2 creere cred ca e vb de anticipare a unor evelimente e ca si cum... ah, stiam eu ca asa va fi..sau : ce chestie, parca am mai vazut o data. desi pe moment pare a fi ceva nou....in concluzie avem o imaginatie atat de mare incat nu ne dam seama, daca avem o actiune noua pe moment e posibil ca in subconstient sau in viziunea noastra sa fi facut acea actiune de foarte multe ori...