| Alinn98 a întrebat:

Salutare tuturor. Am si eu o problema. Astazi am avut banchet ( sunt clasa a VIII-a si, mai pe la sfarsit mi-am adus aminte de o colega care e tot in clasa cu mine si careia am vrut sa ii cer scuze. Pentru ce? Pentru faptul ca noi cand eram mici eram cei mai buni prieteni. Ea era mai baietoasa de felul ei si oricum, din cauza unor probleme a trebuit sa ma mut intr-o alta parte a judetului si totusi am ramas la aceeiasi scoala. Totusi ea atunci a fost foarte suparata si gandul meu tot sta la ea pentru ca intr-adevar doresc ca atunci cand isi va aminti numele meu sa nu se gandeasca la ce s-a intamplat cand am plecat ci, la cum eram noi. Doresc doar idei care sa ma ajute sa ii spun ca imi pare foarte rau...btw sunt foarte timid :\ deci... mda.

Răspuns Câştigător
| musickid440 a răspuns:

Pur si simplu, incearca sa capeti curaj! Fetelor le plac baietii curajosi laughing Stai calm ca nu o sa te manance!
Deci du-te la ea si cere-ti scuze ca un gentleman, o sa aprecieze mult gestul, crede-ma! Spune-i ca ti-a fost greu sa te muti si restul! Va intelege! Succeswinking

0 răspunsuri: