| Ofatamisterioasa13 a întrebat:

Salutare tuturor, asta chiar ma roade straight face numai inteleg mi-am propus sa numai fiu fata care pune repede la suflet care crede ca toti sunt buni si nimeni nu face rau nimanui dar dar l`am luat cu indiferenta il doare l`am luat cu nepasare insista straight face si asta normal ma gandisem sa o fac doar intr-o relatie in care baiatul a vrut sa se joace cu sentimentele unei fete simple cuminte si neexperienta cu baieti din ziua de azi i-am crezut vorbele mi-am dat seama ca a fost rau ca l`am crezut am actionat cum mi-au zis multi fi indiferenta nu`ti mai pasa asa mult de ce zice unu si altu si faza e urmatoarea alt baiat care m-a placut si a tinut la mine mult si eu i-am zis ca cel mai bine e sa fim prieteni eu chiar l`am considerat prieten de la un timp a tot facut gesturi nesarate a spus vb negandite m`am certat cu el i-am zis ca nu mai sunt fata ce tacea si plangea acum totul se va schimba si ce nu mai stiu eu acum este ca vad ca nici cum nu este bine nu vreau sa fiu ca fetele din ziua de azi sa nu stiu ce inseamana sa fi sincera si sa iubesti dar nici calcata in picioare de unu si de altu numai vreau sa fiu ce sa fac crying chiar numai stiu nu vreau sa zic nici vorbe dure nu vreau sa fiu nici fata blanda de altadatacrying nici cum nu`i bine ce sa fac multumesc ca m`ati ascultat va pup si sa aveti grija de voi!:*

3 răspunsuri:
| Anduciu a răspuns:

Si care-i intrebarea?

| ame_3387 a răspuns:

Multumim si noi ca ti-ai spus povestea

| Ofatamisterioasa13 explică:

Intrebarea era ce sa fac sa fie mai bine sa nu stiu ce ziceti ca este mai bine de facut?