Buna seara!
Cu sanatatea stau bine, eu racesc numai vara
Iar cu dragostea pentru matematica si mai bine
Buna Elena!
Uite eu mi-am facut un ceai cald si stau pe TPU sa mai raspund la intrebari Ca m-a luat asa o plictiseala...
Deocamdata o duc foarte bineE vacanta, afara ninge ca in povesti Am si eu timp sa ies cu prietenii [ ca in timpul scoli nu prea puteam ]
Cu sanatate stau foarte bine Am fost putin racita acum cateva zile dar mi-a trecut
Dragostea... Nu am prieten Sunt singurica
Tu cum esti? Ce faci?
Bunaaa! cu sanatatea binisor, sper sa nu racesc de la vremea asta iar cu dragostea foarte bine! tu ce faci? :*:*:*
Ceau:* bine ma cert cu saromea
ma cam doare capul dar in rest e ok
destul de bine:X:X
Salut Elena:*
Uite stau si eu pe aici vorbesc pe mess si ma rad...in rest ma bukur de vacanta si ca pot sa ies mai mult cu prietenii pe afara:X:X
Cu sanatatea stau bine...am fost racita acum o saptamana dar mie trecut
Cu dragostea stau foarte bine aseara m-am impacat cu prietenul meu :X:X cu care m-am certat
Dar tu?
O seara minunata sa ai, pe site si tv. emisiunea nasul, sanatatea nu prea grozava, astept sa vina primavara, cu dragostea cand invie natura ma apuca si pe mine
Sanatatea mi-a cam jucat feste in ultimul timp. Sper sa treaca perioada asta friguroasa.Desi imi place zapada, gerul mi-a cam dat planurile peste cap.In rest...incerc sa-mi organizez cat de bine pot timpul, pentru a nu ramane in urma cu munca asta... si sa ma pot si relaxa. E destul de greu uneori, dar mergem mereu inainte
Buna Elena!:*
Bine ...Si eu pe TPU ca e plictiseala altundeva
Cu sanatatea... tusesc... da trece sper
Cu dragostea bine... da uh?:* cum mai esti :*
RAY întreabă: