| StephanovGr a întrebat:

Salutare tuturor,
De cand a inceput scoala (sunt a IX-a) pot spune ca mi s a pus pata pe o fata, pur si simplu sunt mort dupa ea. Problema este ca nu am vorbit niciodata cu ea iar eu nu sunt un tip foarte timid, chiar deloc dar cand o vad imi tremura picioarele, imi bate inima si nici nu stiu ce sa fac. O alta problema este ca nu o vad doar trecand pe hol. nu o vad sa stea cu un grup de prieteni sau ceva, asa m as baga in seama foarte usor.
Ajutati-ma va rog. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Observ-o 2-3 zile si incearca sa vezi unde o poti prinde singura. Cand ai aflat, incearca sa ii oferi o floare, de preferat un trandafir rosu. Ar fi indicat sa faci asta dupa ore, poate odata cand are o ora in plus fata de tine.

| PCinfo a răspuns:

Fa rost de facebook-ul ei, incearca sa va imprieteniti deocamdata acolo, dupa o sa va lege mult mai multe lucruri.
Sau doar ia ti inima in dinti si vorbeste cu ia si spune-i ce simti. poate ia simte la fel si este timida la fel ca tine...

Va urez sa va iubiti candva happy
Funda?

| StephanovGr explică (pentru PCinfo):

Am spus ca eu nu sunt un tip foarte timid dar nu stiu cum sa procedez. Am fb-ul ei dar cum as putea sa o abordez?

| PCinfo a răspuns (pentru StephanovGr):

Din punctul meu de vedere esti un pic cam timid, daca nu ai fi fost pana acum erai cu fata, dar in fine.
Pai pentru inceput daca nu ai mai vorbit cu ia, salut-o si vorbeste cu ia despre lucrurile care ii plac in primul rand... cum ar fi un film, emisiune, joc preferat..etc
Incearca sa comunci cu ia mai mult, prima data sa devii amicul ei.
Dupa, cu timpul o sa inceapa sa te placa mai mult... iar tu sa faci pasul urmator, s-o intrebi daca vrea sa fie iubita ta...