E dificil trebuie sa faci mai multe lucruri deodata dar stai calm sunt fata stiu cei poate capu'
Hmmmmm parca stiu. DA!
fata e timidasi se lasa greu
trebuie sa preiei tu initiativa,incerca sa o cuceresti poate are vechi amintiri cu fostul' arata-i ca o placi foarteee mult,la inceput fi dur,fetelor le plac asta: fi ingrijorat daca se raneste,ajut-o,fi langa ea la orce pas,invit-o in oras,la fete le place cand vad cat de placute sunt chiar daca o sai zica prietenei ei cele mai bune :vai cat ma enerveaza de fapt ii place!,tachineazo:pune-i piedica zambindu-i, surprinde-o :treci pe langa ea si o speri, indeplinestei dorintele dar nu exagera fetele din zilele noastre sunt sirete si te pot lua peste picior.si chiar daca se enerveaza, e in regula. ai grija n-o urmari acasa, la baie etc ( E JENANT). si la final indeparteazate brusc. vorbeste cu alte fete din preajma ei.astfel incat ea sa-si dea seama ca atunci cand tu o stresai(copleseai) cu sentimentele tale de dragoste era mai bine decat sa stea sa te priveasca cum faci asta altor fete!
Si nu uita tine-ma la curent!
Păi poate consideră că nu este momentul,fii un prieten bun acum,să capete încredere în tine, să vadă că eşti o persoană cu care poate discuta, să fii acolo când are nevoie.Revii cu acea întrebare doar după ce capeţi încrederea ei şi prietenia ei, bineînţeles.
Eu o sa-ti raspund scurt si cuprinzator.Ca sa ai parte de de niste raspunsuri de la niste specilisti in domeniu eu iti recomand www.artaseductiei.ro si forum.artaseductiei.ro