| Danutsz a întrebat:

Salutare tuturor. Ma numasc Danut si am 14 ani, si sunt in clasa a 8-a. Imi place foarte mult de o fata din scoala, tot in clasa a 8-a, dar nu este cu mine in clasa, si nu prea stiu cum sa-mi exprim senimentele. Este o fata draguta si de treaba. Am aflat de curand ca este cu un baiat, iar acel baiat nu prea o trateaza cam cum as trata-o eu daca ar fi cu mine. Este un baiat dintr-o scoala cam josnica (adica toti cu medie de 6.50 sunt acolo). As vrea cumva sa imi exprim sentimentele fata de acea fata, dar imi este putin rusine cand vine vorba despre fete si nu prea stiu sa-mi exprim sentimentele. Sunt sigur ca se va desparti de baiatul acela, si atunci vreau sa prind momentul sa-i spun ce simt. Ma puteti ajuta, cum/ce trebuie facut? Multumesc foarte mult!

Răspuns Câştigător
| CactusFlower a răspuns:

Pai in primul rand va trebui sa faci niste gesturi frumoase pentru ea.Gandeste-te la ceva...de exemplu, invit-o la un suc, sau in pauza cumpara-i tu ceva ce stii ca are nevoie.Ma rog, nu sunt cele mai potrivite, dar mai gandeste-te.Si cand faci astea spune-i ca le merita din plin, si ca ar merita mult mai mult.Incearca sa intri in vorba cu ea, si pentru inceput, o perioada sa fiti amici.Cunosteti-va cumva. Du-te si spune-i ca vrei sa o cunosti. Dar nu da cartile pe masa din prima.Asteapta.Sa nu-ti fie rusine.Simte-te relxat, sa fii in pielea ta, fara nici un fel de prefacatorie. Daca va putea sa mearga, se va vedea asta, mai ales din partea ei. Daca se va intampla sa fiti amandoi, spune-i toata povestea, ce simti pentru ea, etc...
Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu! Numai bine si bafta la "dragosteala"!laughing

7 răspunsuri:
| cOnTexT a răspuns:

Din cate vad esti un tocilar laughing, si ce daca este dintr un liceu cu medie josnica baiatul cu care e fata? asta nu conteazawinking, Sfatul meu? Maturizeazate si fa un sport ceva / salawinking! pa

| Danutsz explică:

De fapt nu sunt un tocilar, media mea generala in fiecare an a fost 7. 50, imi pare rau daca ti-ai facut aceasta parere despre mine sad, vreau sa adaog ca acel baiat se comporta cam urat cu ea, adica o jigneste uneori, de multe ori am vrut sa intervin sa-l fac una cu pamantu' da mieste mereu teama sa nu se intample doamne fereste vreo prostie si ajunge in spital... Deci, imi puteti da sugestii despre cum sa imi exprim sentimentele?

| CactusFlower a răspuns:

Lasa baiatu in pace, daca asta vrea, asta sa faca. Daca greseste va invata el din asta, oricum nu se poate maturiza doar spunandu-i "Maturizeaza-te!"

| Danutsz explică:

De fapt, nu sunt tocilar, in fiecare an am avut media 7. 50, eu cand am spus ca media scolii e de 6. 50, ma refeream ca acei copii parca-s posedati ce fel se comporta, sunt rai si tot felul de chestii... Sper ca ma intelegi. El uneori se comporta urat cu ea, uneori o jigneste, etc... As fi vrut de multe ori sa-l fac una cu pamantu', da mi-era teama ca poate ajunge la spital si alte chestii, deoarece am mai facut odata asta si am zis ca nu o sa mai repet.Deci, ma puteti sfatui cum sa-mi exprim sentimentele?sad

| Danutsz explică:

De fapt, nu sunt tocilar, in fiecare an am avut media 7. 50, eu cand am spus ca media scolii e de 6. 50, ma refeream ca acei copii parca-s posedati ce fel se comporta, sunt rai si tot felul de chestii... Sper ca ma intelegi. El uneori se comporta urat cu ea, uneori o jigneste, etc... As fi vrut de multe ori sa-l fac una cu pamantu', da mi-era teama ca poate ajunge la spital si alte chestii, deoarece am mai facut odata asta si am zis ca nu o sa mai repet. Deci, ma puteti sfatui cum sa-mi exprim sentimentele?sad

| InoTkd95 a răspuns:

Pentru inceput e bine sa incepi sa vorbesti cu ea, sa petreceti timp impreuna, sa fiti amici. Apoi ea sigur isi va da seama ca nu acel baiat e dragostea ei ci TU! chiar daca poate v-a trece ceva timp merita sa lupti daca vrei acea fata cu adevarat. Spor la treaba si nu lua in seama ce a zis PreaSexyCaSaFiuLight ca la unele fete conteaza si media baiatului si la ce liceu este si cum se comporta si nu in ultimul rand cum arata!big grin Cu sportul nu e o idee rea pentru ca si eu practic si tin sa afirm ca ma simt super si m-am schimbat mult pe parcursul anilor de tkdhappy Daca mai ai intrebari sau alceva nu ezita sa mi le pui!happy Pa'pA!happy

| Danutsz explică:

Scuzati-ma de posturile anterioare, pentru ca am facut inca 2 in plus, dar am crezut ca nu s-au postathee hee