| TedMosby a întrebat:

Salutare tuturor! Nu stiu ce sa mai fac cu matematica...Eram bun pana acum ceva timp, dar in momentul de fata, fie nu stiu sa mai rezolv exercitiile, fie stiu sa le rezolv, insa nu pana la capat... straight face.Doamna profesoara se grabeste cu materia si nici nu respiram bine si trecem la o alta chestie.La pregatire, facem doar teste pentru capacitate, deci nu se poate sa mai punem intrebari referitoare la chestiile pe care nu le stapanim la scoala(asa a decis doamna profesoara de la pregatire).Si.chiar nu am idee ce sa mai fac.Marti dau 2 teste, unul la chimie si altul la geometrie si habar nu am daca voi reusi sa obtin nota dorita.Imi este extrem de teama caci parca sunt pe un teritoriu necunoscut, nu mai stiu nimic sau daca e sa imi amintesc, acest lucru se petrece vag de cele mai multe ori. Examenul bate la usa, iar eu sunt un dezastru si toti sunt cu ochii pe mine si vor ca eu sa fac foarte bine.

Ce ma sfatuiti sa fac? Sunt disperat.

Răspuns Câştigător
| minnieee a răspuns:

Si eu ma pierd uneori, de la o vreme.
Incearca sa faci exercitii mai multe si acasa si ia niste meditatii de la un profesor bun.
Daca ai test la geometrie trebuie sa intelegi formulele si sa vezi desenul, e mai simplu sa intelegi pe desen si prin exercitii decat sa inveti mecanic.

0 răspunsuri: