Pff...eu nu inteleg cum poate sa se tina in brate cu toti
in fine... vorbeste cu ea, intreab'o ce sentimente are pentru tine si ce sentimente are pentru amicul tau. e confuz daca zici ca prima oara se tinea cu tine in brate si apoi cu altu, asta inseamna ca nu are ganduri serioase (sau poate vrea sa te faca gelos) fiecare fata are modul ei de aborda un baiat.totusi discuta cu ea si cere'i sa fie sincera. Succes :*
Cel mai bine e sa vbesti cu ea... Iar dacavrea sa te faca gelos intr-un fel sau altul nu e bine ce a faqut. fata trebuya sa se gandeaska ca te poate pierde pentru totdeauna. nu doar pe tine ci si prietenia ta`. Tu doar vbeste cu ea,, dar nu rked ca o sa fie o relatie prea serioasa daca spui ca pleaca in Italia si in Romania sta doar o luna
Inteleg, dar eu intr-un fel vreau sa o simt langa mine
Asa fiind doar amici, toata lumea danduse la ea stind ca nu are prieten mi-e aiurea si ma simt intr-un fel prost.
Am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine, a spus ca nu stie ( am intrebat`o si daca ii place de altcineva si a zis ca nu )
dupa ce a zis ca nu stie nu a mai raspuns 1 ora acum astept sa vad ce face
A sunat`o cineva fara acordul MEU sa o intrebe daca pana la urma vrea sa stea cu mine sau nu? Si i-a raspuns NU
Acum sa inteleg ca nu mai are rost sa mai incerc.