| Happin3ss a întrebat:

Salutare tuturor!
Problema este ca am 18 ani si...ma simt foarte singur.Desi viata mea sociala este destul de ok...inca nu am reusit sa imi fac o iubita si asta ma face sa imi doresc sa nu fi existat.
Este in regula...probabil din punctul vostru de vedere nu e ceva neobisnuit si de asta sunt constient si eu dar....situatia e altfel pentru mine.Multi imi veti spune "Nu te ingrijora ai tu timp sa iti faci o iubita" sau "Iti vei gasi si tu pe cineva care sa tina la tine".
Fiind in aceasta situatie mi-am pus tot felul de intrebari legate de comortamentul cat si de aspectul fizic.Insa nu am gasit raspunsul.Deobicei fac oamenii din jur sa rada la glumele mele si la randul meu acord atentie celorlalti.Cat despre fizic...cu toate ca port ochelari nu este nimic in neregula cu mine.
Oricum pur si simplu doream sa ma descarc putin si sa discut cu voi.Nu cred ca as putea sa stau de vorba cu cineva din familie sau vreun prieten despre asta...
Chestia e ca ma simt pe fundul oceanului nezaraind lumina.
Oare este atat de greu sa ai o persoana iubita langa tine cu care sa iti impartasesti sentimentele? Sa sti ca acolo undeva....cineva tine la tine si te iubeste?
Nu pot lua initiativa in niciun fel, fiindca increderea mea a pierit demult!
Daca ma credeti pe cuvant tot ce mi-as dori acum este sa nu fi existat...
Iertati-mi micile greseli de punctuatie, deja este o ora tarzie si am simtit nevoia sa eliberez tristetea din mine printre aceste randuri!

Răspuns Câştigător
| adriang95 a răspuns:

OI OI OI... Nu sună bine deloc partea cu încrederea. Presupun că încă ești la liceu, deci profită de asta. Ideea nu este să cauți pe cineva anume ci să cunoști cât mai multă lume (și mai diversă). Cum? Păi te implici în cât mai multe chestii, activități, proiecte, etc (nu strică să te ai bine cu direcțiunea pentru că te poate propulsa mult mai ușor în astfel de chestii).
Singuri suntem toți (dar nu ne dăm seama de asta), deci nu are rost să disperi, nu are rost să te încarci negativ pentru că tu pierzi.
Deci trezește-te pentru că, în orice caz, tot singur vei fi, iar dacă nu lupți, vei pierde fără să poți arăta cine ești cu adevărat (crede-mă, rar găsești oameni ca tine care să conștientizeze că au o problemă).
Eu îți urez baftă, iar dacă ai de gând să mai ceri o idee, lasă-mi pe privat.

6 răspunsuri:
| Tinna_Cristina_1989 a răspuns:

Aceleasi intrebari mi le puneam si eu la varsta mea, voiam cu ardoare sa am si eu un iubitel happy credeam ca sunt urata. La 20 de ani am av primul prieten care a fost foarte incantat de caracterul meu si de sufletul meu.Eu zic sa iti gasesti pe net daca vrei o fetita cu care sa te intalnesti din orasul tau, mai timida si ea, si atunci nu o sa te mai simti aiurea...toate au un inceput, nu-i un capat de tara, sunt destule pb pe lumea asta.

| rusnacvalentin a răspuns:

Nu trebuie sa stai niciodata locului poti sa faci cunostinta chiar mergind cu rutiera sau facind cumparaturi trebuie sa te starui sa duci un mod de viata mai aktiv, fetelor le plac baieti activi, POt sa-ti dau o multime de recomandari skype rusnacvalentin

| dracu14 a răspuns:

Greseala ta e ca pui sentimentele pe primul plan si totusi ce astepti sa sara o fata dintr-un tufis si sa-ti spuna te iubesc?
problema ta e strict de incredere de sine, ai sa descoperi ca sa-ti faci o iubita e destul de simplu, ai toate calitatile iti lipseste doar increderea

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, atractia intre doi oameni vine atunci cand exista in fiecare ceva ce apreciaza celalalt. Uneori te ia prin surprindere, alteori trebuie sa,, misti,, putin.Alege o fata care-ti place, cere-i o carte, cere-i o parere, multumeste-i printr-o floare, invit-o undeva...Si nu dispera.

| Happin3ss explică:

Sincer am incercat si variantele pe care voi mi le sugerati.Si nu...nu ma astept sa sara o fata din tufis si sa-mi spuna:"Te iubesc".
Sunt constient si de faptul ca daca stau cu mainile in buzunar nu rezolv nimic.Si sincer sa fiu nu disper doar incercam sa transmit ceea ce gandesc, ceea ce simt.

| beebyy a răspuns:

Buna.Stiu cum te simti - singur.Cel mai bine e sa ai langa tine persoane care sa te inteleaga, daca ai nevoie de cineva, sau sa ne sfatuim putem vb. Numai bine