| ReaPer_6576 a întrebat:

Salutare tuturor, sa va explic cum sta treaba, de fapt e ceva mai greu de explicat si de inteles in acelasi timp.Varsta mea este de 16 ani, am trecut prin multe lucruri pana acum, am vazut cum mor oamenii in fata mea, am vazut cum oamenii sar manca intre ei pentru un nimic, am vazut rautatea oamenilor.Vad rar niste persoane speciale, care voi le spuneti "gay" sau ciudati.Prin toate descurajarile voastre, ei duc la gandul de a se omora...Cred ca deja v-ati dat seama despre ce vorbesc unii dintre voi, oricum nu mai conteaza asta.Cum am spus, toata lumea e o prefacuta, chiar si eu la urma mea, suntem niste creaturii cu 2 maini 2 picioare, daca vrem ne putem transforma intr-un inger dar peste cateva minute poti fi si un diavol.Fiecare om (daca ii pot spune asa), prinde fite. Dupa cum ati vazut, noi toti avem fite, viata e plina de fite, suntem niste creaturii fara suflet.Credetima am trecut prin multe ca sa spun asta, o sa vedeti si voi dar o sa fie prea tarziu, Sfarsitul se aproprie, De ce? Rautatea oamenilor, unii isi baga nasul unde nu trebuie, mai sus am vorbit de generatia EMO, voi care ii credeti niste Gay/Lezbience/Ciudatii, acestia sunt niste persoane mult mai serioase decat voi si gandesc mai mult decat persoanele normale, chiar isi traiesc emotiile la maxim, se gandesc inainte sa faca ceva, chiar ar ocoli si kilometri intregi pentru nu a se face de rusine, dar unii oameni nu inteleg asta si continua cu rautatea lor.
Sa va spun despre mine, eu? un copil retras, fara prietenii, Mai bine stai singur decat sa ai niste prietenii, care la randul lor sa te faca de **** si sa iti iei alta parere despre ei, oricum voi inca sunteti niste oameni simpli care nu ati gustat din adevarata viata deloc, fiecare avem secretele lui, fiecare avem prostiile lui, fiecare avem o parte buna in noi, dar singura problema e ca toti ne prefacem ca suntem niste creaturi normale... Dumnezeu nea facut pe toti fara suflet, mila prindem in timp.
Viata e ciudata, cand ma refer ciudata, ganditiva ca ar mai exista inca o culoare pe pamant, e imposibil, asa e si viata noastra in care o traim.
Vreau doar sa vad parerile voastre despre tot ce am spus aici, sa vad daca mai am o sansa de a trai sau nu, nici nu stiu de ce am apelat la voi, in fine.

8 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Multi dintre noi au(avem) o altfel de perceptie asupra lucrurilor.
Eu? Inca nu stiu ce-i de capul meu.Imi permit sa palavragesc despre niste subiecte ca moartea,viata,iubirea,bunatatea,fericirea,frumusetea,religia,perfectiunea,modestia,intelepciunea,dar o fac pe baza a ce mi-am dat seama din lucurile pe care le simt sau se petrec in jurul meu.
Da,poate ca mila apare in timp,ne influenteaza prea multi factori ca sa zici ceva cert,e prea greu sa intelegi lucruri ce te depasesc,legate de existentialism,si innebunim incercandsa o facem

Emo,gay-i,lesbienele,sunt tipuri de oameni cu(,)care nu am avut de a face in adevaratul sens al cuvantului, dar nici nu-mi permit sa judec.
Am avzut ca e rautate, ca e indiferenta si...nepasare,ca tu ca fiinta micuta ce esti poti sa fii calcat in picioare de experienta, de ambitii si veninul ce si-l dezvolta persoanele ce-ti intra in contact.

Ce ramane de facut? Sa traiesti viata...ca totusi ai 16 ani,si esti prea pesimist/a,te gandeti prea mult la lucruri care nu-si au rost.

Am vazut oameni care sunt atat de urmaritide trecut si de faptul ca"am vazut oameni murind in fata mea" incat au ajuns un rateu,inca isi ia suutir in fund de la trecut

totu merge mai departe, dar nu innebuni gandindu-te la ceva ce nu-si are rost, chiar nu are.

| Deniisze a răspuns:

Ciudat text, desi 75 % e adevarat.

| marlanuu a răspuns:

Probabil treci printr-o perioada mai grea a vietii! Asa suntem noi oamenii, unii rai altii mai buni...nimeni nu e perfect! Faptul ca te-ai retras si te-ai inchis in propria cochilie nu e un lucru imbucurator.Traieste-ti viata,fa-ti prieteni, distreaza-te, ai doar 16 ani,inca esti un copil chiar daca ai o gandire destul de matura! Nu conteaza ca esti emo,gay sau mai stiu eu ce, cu totii suntem oameni! Asa ca nu mai fi trist, priveste partea buna a vietii!

PS.Nicioadata sa nu mai spui :"sa vad daca mai am o sansa de a trai sau nu" pentru ca niciodata nu vei sti cand viata iti va surade intr-o buna zi!

| w3xuLik a răspuns:

Man... RELAX ENJOY YOUR LIFE fii atent cum a spus si AnDeniise 75% e adevarat iar 25% -ceea ce spui despre prieteni e gresit(daca iti alegi prietenii gresit logic ca ei te vor face sa suferi. Poate ca nu sunt un psiholog dar ce spui tu:,, mai am o sansa de a trai sau nu,, e total gresit o viata ai incearca sa o faci cat mai frumoasa (FERICIREA NU CADE DIN CER ).Cat despre mila o prindem in timp e adevarat - numai dupa ce treci prin incercari dureroase iti dai seama ce inseamna mila! Oricum ridicate si zambeste!

| alexanelly a răspuns:

Dupa parerea mea ai o sansa de a trai, fiecare aavem un scop pe pamant, un rol... poate de a ii incuraja pe cei din jurul nostru sau de ai dezamagi in incercarea de ai schimba dupa bunul nostru plac. Cat despre generatia Emo nu poti spune ca ei sunt cei care isi traiesc emotiile la maxim numai ca ei sunt vazuti ca niste rebeli, deoarece sunt un pic mai ciudati decat restul, au alte frizuri sau alte haine. Tu treci printr-o perioada in care daca in copilarie ai vazut unele lucruri socante, acestea este posibil sa te uurmareasca pe tot parcursul vieti... Dupa parerea mea cred ca ar trebui sa discuti cu cineva, daca nu ai prieteni ai putea apela la un psiholog de la scoala, deoarece acestia sunt platiti pentru a discuta su adolescenti. pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate că ai trecut prin multe,nu ştiu exact viaţa ta. Dar sunt sigură că nu ai trecut prin destule, citind tot ce ai scris aici.Aduci nişte afirmaţii nefondate,jigneşti şi ne pui pe toţi în aceeaşi oală. După care, amesteci.Şi a ieşit întrebarea ta care este foarte confuză. Nici tu nu prea ştii ce vroiai să spui şi te-ai pierdut în foarte multe cuvinte. Este adevărat, oamenii sunt răi şi fiecare este pentru el. Atât am înţeles.

| ReaPer_6576 explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre,dar am de adaugat la toate cate ceva
@AnDeniise : De fapt Totul este adevarat din ce am spus,doar ca voi nu sunteti obisnuiti cu astfel de situatii,am spus...o sa observati si voi intr-o buna zi, tot ce am spus
@marlanu multumesc pentru raspuns, mi-ai facut o zi putin mai buna...cum am spus, rar se intalnesc oameni cu un suflet bun...
@Marina:Atat ai inteles...Intrebarea nu e confuza,e o intrebare care in acelasi timp contine si adevarul in ea.
@Aiyatonguerin tot ce ai spus,ii mai dai o sansa vietii, dar ea tot esueaza si pana la urma te dai batut, Totusi imi place cum te adresezi.

| Tito_8587 a răspuns:

Lasa vrajeala nene. da cu praf de merswinking