Deci, sa incep, sunt femeie în primul rând, și îți dau un mic sfat, ar trebui sa te duci sa îi spui că vrei sa vorbești ceva serios cu ea sa îi spui ofurile tale, ca tu încerci să fii tandru, iubitor drăgăstos dar respingerea ei te face sa te simți nasol și dat la o parte, e o problema sentimentală și personală care necesită răbdare și o explicație bună.
Buna,ceea ce imi spui tu este un lucru normal si vreau sa iti spun ca l-am pus in aplicare,dar de fiecare data cand am facu-o, mi-a spus ca ii pare rau, ca vrea sa ma tina de maini si asaface mereu, pur si simplu mie imi da de inteles prin asta ca nu simte aceleasi sentimente ca si mine, oare o fi asa?
Eu zic sa nu îți faci griji fetele sunt imprevizibile și greu de inteles încearcă să o ei usor sa o tii de mana sa o cuprinzi pe după umeri asa ca un gest firesc poate ea înțelege altceva din gestul tau sau poate nu e intr-o dispoziție prea buna orice om are momente cand simte nevoia de singurătate dar nu stie cum sa iti spuna sa nu înțelegi altceva oricum important este ca sentimentul trebuie sa fie reciproc și poti incerca sa te pui on pielea ei sa înțelegi cum gândește ce o deranjează sau daca ea dumneata încearcă să gândești obiectiv