Woow...la 14 ani la liceu? :O
Deci...esti indragostit! i! Nu pierde sansa asta.Este bine ca ea e singura, spune-i ca o placi si ca vrei sa stai cu ea! In felul asta ea va uita de baiatul de 18 ani...
Daca e dragoste adevarata, nu conteaza distanta.O poti invita in mall, parc...
Nu pierde sansa asta.O fata poate iubi in acelasi timp doi baieti... poate unul dintre ei esti tu!
Sper ca imi vei urma sfatul, si ca va merge! Bafta!
Eu zic ca la varsta de 14 ani (la fete) este ceva mai greu sa accepti "iubirea" altei persoane! Ele au un fix pe un anume baiat [cum e cel din orasul ei]! Si nu o sa-i treaca prea curand.Ea s-a atasat de tine ca un foarte bun prieten! Vezi tu, fetele cauta baieti mult mai mari ca ele [sa le duca pana la dracu si inapoi ]! Eu zic sa ai rabdare cu ea, daca stii ca merita! Si la varsta voastra... cu "iubirea" la distanta e cam greu! Pt ca inca nu sunteti pe picioarele voastre, cel putin tu nu! Va puteti vedea la scoala... nu stiu! Nu te astepta la o mare poveste de dragoste, cand va intalniti in gara si ea sare din tren in bratele tale! Nu ai nimic de facut decat sa o vrajesti prin firea ta de nerusinos la scoala! Poti de dragobete sa ii aduci o floare si sa o pupi [ unde te lasa ea ] si de ziua ei? Mai e pana atunci! Mai vezi tu!
Succes! :-D