| razvy9912 a întrebat:

Salutare tuturor sunt Razvan si am o problema : imi place de o fata si nu stiu cum sa-i spun si cred ca poate ma place si ea putin.

Răspuns Câştigător
| AVRILavigne1000 a răspuns:

Ori fata ori baiat acelasi lucru...prima oara intreab-o daca iubeste pe cineva ori de zice da sau nu tu sa nu iti pierzi increderea apoi pertrece timp cu ea cum ar fi:
-o chemi acasa la tine ca sa stati mai mult timp singuri...
-insocesto pana acasa si puteti vorbi pe drum
-sau chiar si la scoala

si pune-i intrebari multe cum ar fi daca ti-ar place de cineva ce ai face primul lucru sau iubesti pe cineva din clasa? apoi cand prinde drag sa stea cu tine intreab-o daca te place si apoi fi dragut cu ea ca sa te placa si mai mult ma bucur ca am ajutat big grinbig grinbig grin

| razvy9912 explică (pentru AVRILavigne1000):

Mersi mult :X am sa incerc sa vad doar ca sti eu is cam rusinos si cred ca daca ii spun se va supara

| AVRILavigne1000 a răspuns (pentru razvy9912):

Hmm nu e o problema grava... poti sa o faci oricum e bine sa gandesti un pic mai pozitiv inainte sa vobesti cu ea si sa lasi emotiile acasa inchise ca sa nu mai iasa laughing

pai ea cati ani are 15 nu? oricum daca e o fata mai blanda te va intelege si nu uita dragostea nu are limite! si eu sunt cu un baiat mai mic decat mine dar eu sunt inebunita dupa el din clasa a 2a laughinglaughinglaughing

Pai are 14 si eu 13

Add id meu catalina : razvan9_razvanel

Mersi daaca nu merge uitel pe al meu catalinagherghina

A mers

11 răspunsuri:
| Ana94 a răspuns:

Eu cred că mai întâi ar trebui să începeţi prin a fi prieteni ca să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă daţi seama dacă într-adevăr vă placeţi sau e doar o pasiune trecătoare. Poţi vorbi cu ea despre diverse lucruri, cum ar fi muzică, hobby-uri şi alte din astea. Poţi s-o conduci până acasă după ore, s-o inviţi în timpul liber la un suc, într-un parc, unde vrei tu. Continuaţi să vorbiţi şi dacă vă placeţi reciproc totul va veni de la sine. Doar să nu fii disperat că altfel ea se va speria de tine şi va crede că nu ai altceva în cap. Succes!winking

| Izomer a răspuns:

Nu fi timid.
Asteapto dupa ore si ii spui. Sau, daca are mess, ii spui pe mess happy

Sau, o alta povestelaughing
Trimiti un biletel prin cineva laughing

| razvy9912 explică:

Doar ca am o problema e cu o clasa mai mare

| SoniaRocs a răspuns:

Hey Razvane! eu cred ca ar trebui sa i-o spui cumva subtil. Uite cum cred eu, in cazul in care iti e prietena intreab-o daca ar iesi vreodata cu un prieten din gasca ei si daca spune da intreab-o daca vrea sa iasa cu tine happy e un mod dragut de a-i arata ce simti. Sper ca te-am ajutat happy

| luminita1234 a răspuns:

Paii poti sa-i spui adevarul si o sa vezi daca si ea te place
Sper ca ti-am fost de ajutor