Salut, felicitari pentru pasul pe care vrei sa-l faci. Gandeste-te la un loc care va place amandurora. Du-o acolo si, cand se asteapta mai putin, fa pasul! E emotionant, dar e superb. Daca e vreme urata, puteti sta si acasa, trebuie doar sa faci ceva un pic mai special, ceva ce va place. Mult mult mult succes!
Mersi mult de incurajare, dar as avea nevoie de un sfat, de o idee..etc! As dori ceva simplu. ea pe 16februarie pleaca in Germania, nu am timp de asteptari! Avem planuri impreuna, sa munceasca ea acolo si mai tarziu sa o urmez etc etc etc...
Ideea era sa faci pasul intr-un loc frumos, cand ea nu se asteapta la asta. Ceva mai concret e greu de sugerat pentru ca nu stiu ce va place. Daca vrei putina adrenalina, poti inscena un accident, o rapire sau ceva rau intr-un loc unde ea sa mearga si de fapt sa fi tu acolo cu surpriza. O alta varianta ar fi sa o legi la ochi, sa o duci intr-un loc frumos, sa-i pui inelul in deget si cand o dezlegi, o saruti si o intrebi. Sper ca te-am ajutat cat de cat. Succes!
Poi de ziua indragostitilor o poti invita la o plimbare prin parc si o pui sa ghiceasca unde este inelul in mana dreapta sau cea stanga, dar nu ii spui ca ai un inel. E cam banal dar na sau poti suna la casatoreste-te cu mine emisiunea aia te arunci de pe un bloc si ii spui : Casatoreste-te cu mine sau ma arunc!
Fara genul ca daca nu te mariti cu mine ma omor, nu vreau sa-i cersesc iubirea.Imi doresc sa se marite cu mine din dragoste nu din mila!