| jhonsmyth a întrebat:

Salutare tuturor! Va rog din tot sufletul, dati-mi o idee pentr.u imi cere de sotie prietena. Sa fie ceva usor nu vreau sa fie sofisticat. Pe 12 februarie implineste23 de ani, e mai mare decat mine cu3luni,si tinand cont ca e ziua ei pe12 februarie si pe 14 e ziua indragostitilor, as vrea sa-i fac o surpriza.Am sanse 100& sa zica un mare DA. Va rog ajutati-ma cu un sfat, mai am 3 zile si nu stiu cum sa fac, ce sa fac unde sa merg cu ea. Am cumparat un inel cu diamant, nu la un pret foarte mare. 3000lei.
ajutati-ma cu un sfat sau cu un cuvant dac puteti, incurajatima intr-un fel, va rog din tot sufletul.Credetima ca nici noaptea nu mai dorm, gandindu-ma la asta crying. Nu stiu daca e buna categoria! Va rog sa nu ma injurati. MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| catablondu a răspuns:

Salut, felicitari pentru pasul pe care vrei sa-l faci. Gandeste-te la un loc care va place amandurora. Du-o acolo si, cand se asteapta mai putin, fa pasul! E emotionant, dar e superb. Daca e vreme urata, puteti sta si acasa, trebuie doar sa faci ceva un pic mai special, ceva ce va place. Mult mult mult succes!

| jhonsmyth explică (pentru catablondu):

Mersi mult de incurajare, dar as avea nevoie de un sfat, de o idee..etc! As dori ceva simplu. ea pe 16februarie pleaca in Germania, nu am timp de asteptari! Avem planuri impreuna, sa munceasca ea acolo si mai tarziu sa o urmez etc etc etc...

| catablondu a răspuns (pentru jhonsmyth):

Ideea era sa faci pasul intr-un loc frumos, cand ea nu se asteapta la asta. Ceva mai concret e greu de sugerat pentru ca nu stiu ce va place. Daca vrei putina adrenalina, poti inscena un accident, o rapire sau ceva rau intr-un loc unde ea sa mearga si de fapt sa fi tu acolo cu surpriza. O alta varianta ar fi sa o legi la ochi, sa o duci intr-un loc frumos, sa-i pui inelul in deget si cand o dezlegi, o saruti si o intrebi. Sper ca te-am ajutat cat de cat. Succes!

4 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Poi de ziua indragostitilor o poti invita la o plimbare prin parc si o pui sa ghiceasca unde este inelul in mana dreapta sau cea stanga, dar nu ii spui ca ai un inel. E cam banal dar na sau poti suna la casatoreste-te cu mine emisiunea aia te arunci de pe un bloc si ii spui : Casatoreste-te cu mine sau ma arunc!laughing

| jhonsmyth explică (pentru AtateaConditii):

Fara genul ca daca nu te mariti cu mine ma omor, nu vreau sa-i cersesc iubirea.Imi doresc sa se marite cu mine din dragoste nu din mila!