| L0r3na a întrebat:

Salutare` tuturor happy Vreau sa-mi dati o idee cam ce as putea sa ii iau unui coleg de clasa pe care nu-l cunosc decat din septembrie cand a inceput scoala. Ne vom face cadouri intre noi de Sf Nicolaie si nu am nicio idee ce i-as putea lua big grin Stiu doar ca e un tip foarte amuzantthinking mereu binedispus si.cam atatbig grin Multumesc! dau funda` :*

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Hmm si eu a trebuit sa-i iau unui coleg tot asa amuzant si binedispus mereu, un cadou happy. Nici eu nu stiam ce sa-i iau asa ca m-am gandit ce mi-ar placea mie sa primesc daca eram baiat, bineinteles nici sa nu fie de vreo 50-60 lei. Eu i-am luat o jucarie de plus asa pentru baieti. Era un catel mai mare dar asa nu ca pentru fete laughing. Lui i-a placut a inceput sa se joace cu el prin clasa. Daca ti-e rusina nu s-ar supara daca i-ai lua o minge, da cum eu nu ma pricep la din astea i-am luat ceva pe gustul meu.
SUCCES si sa primesti multe cadouri frumoase happy

2 răspunsuri:
| anDa a răspuns:

I-ai o carte cu bancuri. Poate va invata ceva din ele. Sau un obiect cu care poate sa faca farsa dar...ai grija sa nu fii tu victima!

Răspuns utilizator avertizat