| AnoOoniM_9443 a întrebat:

Salutare tuturor. Vreau si eu cateva raspunsuri/sfaturi in legatura cu o problemuta.
Sa incepem:

Un amic a fost impreuna cu o fata dar s'au despartit, au ramas prieteni f. apropiati.etc. acum cateva luni m-am imprietenit si eu mai bine cu fata aceea si in momentul de fata m'a inteleg si eu cu ea destul de ok.Amicu' acela al meu este cam " Gelos" ca a ajuns fata respectiva sa vorbesca cu mine mai mult decat vorbeste cu el. O perioada s'au certat nu au mai vorbit dar s'au impacat iar.( Ca amici).
Acum problema. Eu tin destul de mult la fata aceea chiar daca nu sunt cu ea, si amicu' ala al meu in lipsa ei o vorbeste pe la spate. daca vede ca vb eu cu ea zice ceva de genu: " Inchide ma numai vorbii cu aia" sau mai rau. Eu acum nu stiu ce sa fac. Sa ii spun fetei cum vorbeste el de ea in lipsa ei si ce simt pentru ea sau sa incerc sa ii las pe amandoi si sa vorbesc mai rar cu ei. Astept pareri/sfaturi. P. S. Sunt baiat, 16 ani.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna! Daca vrei sa le strici prietenie, pentru un timp temporal, sau permanent ai putea sa-i spui. Asa ceva am patit si eu. I-am zis unei fete ce a zis o alta fata pe la spate faat de ea, si apoi ele s-au certat si nu prea au mai vorbit ceva ani buni:d. Acum stau si ma gandesc oare chiar din vina mea?laughing Ideea e ca, daca vrei sa le strici prietenie, poti face acest gest. Sau, explica-i amicului tau ca agreezi compania acelei fete, si ca iti place sa-ti petreci timpul cu ea si daca nu poate accepta asta, asta e.happy O zi buna!

| BeYourOwnMaster a răspuns:

Pai daca u tii al fata respectiva si vezi ca"prietenul"ei nu se comporta ok dc sa o lasi? In cazul in care ei nu mai erau impreuna dar el avea un comportament mai frumos si nu barfea in prostie nu cred ca era cazul sa te bagi inca, dar daca el se comporta asa cu fata dc sa nu ii fii u alinarea? Dc sa sufere ea gandindu-se ca fostul ei o iubeste si din astea cand el face figuri pe la spate? Mai bine i-ai zice despre asta si sunt sigura ca va intelege.Incearca sa ii explici ca u simti ceva pentru ea si poate ve-ti ajunge impreunahappyBaftaa:*

| AddaBăă a răspuns:

Sa ii spui fetei adevarul

| iuliiiaaaaaaaa a răspuns:

Eu cred ca` ar trebui s`o lasi mai moale cu amicu` asta al tau straight face. parerea mea este sa nu ii zici nimic fetei sad. pentru ca te vei certa cu` amicul ala. mai bine lasi lucrurile asa cum sunt happy. vezi`ti de treaba tahee hee. si in ce o priveste pe respectiva thinking nu iti interzice nimeni sa nu mai vorbesti cu ea oh go on cu atat mai putin amicul tau :*. asa ca daca` doar vorbiti si va intelegeti bine e destul de ok. dar n`ar trebuie sa mergi mai departe, adica sa incercati o relatie :d. chiar daca sunt fata. iti zic din propria experienta ca` nu mi-as lasa prietena pentru un baiat. si probabil ca nici tu nu ti-ai lasa amicul pentru o fata. thinking sper ca te-am ajutat :*. succes!

| skanduraaa a răspuns:

Daca face asa inseamna ca nu iti e prieten...sad

| Dummi a răspuns:

1.Daca tii cu adevarat la acea fata, spune-i ce simti pentru ea si fiti impreuna.
2.Nu-i spune ce vb amicul tau despre ea pentru asta nu te va face mai bun in ochii ei.
3.Cand mai spune amicul tau ceva despre ea opreste-l si determina-l sa nu mai spuna asa ceva despre prietena ta.
4. Daca iti iai ceva pumni de la el, sau va certati ii explici tipei ca pentru ea ai facut-o si ea va fi a ta 100%
Bafta! happy