| J0hn a întrebat:

Salutare tuturor! Vroiam sa va intreb, daca tot vine Craciunul si in general perioada asta frumoasa de iarna, cum va petreceti voi o zi dupa munca, scoala. etc, de exemplu mie imi place sa vin acasa imi pun un ceai niste colinde gen " The Drifters-Im Dreaming of a White Christmas, Dean Martin - Let it Snow sau colindele noastre Romanesti, Stefan Hrusca. samd ) uneori imi place sa invat la chitara un nou colind care sa imi ocupe serile de ger si viscol... ador sa pierd orele uitandu-ma la filme cand afara e viscol si vantul parca imi trece pe spate. voua nu va place dimineata sa plecati si sa va scartaie zapada sub papuci sa respirati mai greu si aburii sa va acopere pana urcati in masina, autobuz. astept pe fiecare cu, cate o " poveste " a unei zi de iarna in care v-ati simtit bine cel putin spuneti-mi o zi normala de iarna a voastra aa si va rog nu-mi spuneti mie nu imi place iarna, o urasc!

Răspuns Câştigător
| LoveAngel223 a răspuns:

Pai ajung acasa imi fac un ceai cald dupa care ascult colinde. Seara ma duc cu prieteni in centrul orasului ca sa vedem minunatele beculete dupa care ajungem acasa si la un pahar de ceai cald povestim povesti despre iarna si intamplarile noastre hazli.Nu stiu cum poate sa urasca cineva iarna este cel mai frumos anotimp atunci oameni sunt mai buni mai sufletisti.

1 răspuns:
| Aniii a răspuns:

Pai cand vin de la scoala pun colinde si mai cant mai dansez.