| Radu_Caius_ a întrebat:

Salutare tuturor.
Zilele astea s-au întâmplat multe în relația mea. E vorba despre iubita mea. Mi-a spus ca a obosit psihic și dorește o pauza de relație "ca să adune".
Nu suntem despărțiți, ci doar într-o pauza, încă vorbim, suntem la fel, atât ca vrea sa ne vedem rar ca să nu-mi fie dor de ea.
Ce credeți ca se intampla? Este o pauza atât de rea încât sa duce la o despărțire? Este ok o pauza?
Ea susține lucrul ca nu se va despărți de mine, susține ca ma iubește (și este asa, avem un an) vreau cât mai multe detalii, mulțumesc
(cum as putea s-o conving sa renunțe la pauza?) Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In dragostea adevarata NU exista pauze, astea sunt minciunile pe care oamneii ascunsi la folosesc ca sa poata sa rupa o relatie, sau se te faca pe tine sa o rupi, sa nu se simta ei vinovati.

Nu exista pauza in relatie, exista " vreau sa ma despart de tine si nu stiu cum sa-ti spun"!
Evidnet ca va sustine ca te iubeste, ca-i usor sa minta, mult mai suor decat sa-ti spuna in fata ca vrea sa se desparta de tine, cum de fapt intentioenaza.

Se pare ca nu ai pe cine sa mai convingi, ca ea ori are deja pe altul, ori s-a plictisit de tine atat de mult, ca nu te mai vrea nicium in viata ei.

| VoidEternal a răspuns:

Nu are cum să-ți dea nimeni mai multe detalii. De obicei pauza nu e ceva bun, dar sunt relații care își revin. Asigur-o că o iubești, și dă-i un pic de timp să descurce ce are de descurcat. Dar nu prea mult, altfel ruptura devine permanentă.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Pai ce sa întâmplat -_-? Dec sa ajuns așa? Dece sa ajuns acolo? Dece sa ajuns în situația aia?