Incep prin a spune ca nu vreau sa te "indoctrinez" cum spun ateii, iti spun doar ce mi s-a intamplat mie.
Acum doi ani imi placeau si mie chestiile wicca si cu magie.La inceput au fost vraji in rima, dupa am trecut la magie adevarata.Invocam spirite, blestemam persoanele care nu imi placeau si cu lumanari si ierburi faceam lucruri rele persoanelor (tot blesteme).Nu prea mai credeam in Dumnezeu dar nici nu ma rugam la zeii paganilor wicca.
Dupa ceva timp a inceput sa am cosmaruri si ganduri urate.De fiecare data cand ma gandeam la lucruri frumoase sau normale imi apareau lucruri urate in minte.Imi imaginam familia mea moarta in balti de sange fara sa vreau.Ma trezeam noaptea la 3 fix (ora diavolului) si simtiam ca cineva era cu mine in camera si auzeam si pasi. Aproape in fiecare noapte visam diavolul care radea de mine ca si cum ar stie ca o sa ma ia in iad cu el.Cand ma trezeam vedeam umbre prin camera care dispareau imediat.Imi era mereu frica, ma certam cu toti si plangeam fara motiv. Aveam o viata groaznica.
Intr-o zi am spus gata si am decis sa merg duminica care vine sa merg sa ma spovedesc si impartasesc.M-am apropriat de Domnul nostru Iisus Hristos iar visele si teama au disparut imediat.Acum dorm toata noaptea, nu mai am cosmaruri asa urate iar dimineata nu ma mai trezesc posomorata.
Diavolul nu a invins pentru ca puterea lui Dumnezeu e mai puternica.Nu sunt o crestina model, fac multe greseli dar Iisus ma ghideaza spre calea cea buna.
Succes
Cred ca m-ai ajutat putin mersi mult
N-ai pentru ce
Am avut ocazia sa particip la ceva ritualuri satanice, bine nu stiu exact daca in ritualuri era wicca dar iti pot spune ca incepi sa simti prezenta satanica, neliniste si nesiguranta, sa nu te duci spre asa ceva pentru ca exista consecinte, le-am simtit si eu chiar daca m-am retras repede dintre oamenii satanei.
Tu ai putea fi atrasa de catre intuneric asa cum multi sunt atrasi, ce iti trebuie tie e protectie dar protectia de care ai nevoie nu poate veni de la oameni, si eu am inceput sa il visez pe satana si nu dormeam bine saptamani intregi si am avut parte de mult rau, asta pana cand cineva m-a prins de mana si m-a ajutat sa ma ridic, acesta a fost Dumnezeu.
Daca chiar e adevarat ceea ce spui ai nevoie de El, roaga-te Lui, vorbeste cu el cum ai vorbi unui prieten, nu trebuie ca papagalul sa citesti rugaciuni, spune-i exact cum mi-ai spune mie ce te deranjeaza, de ce ti-e frica, El va indeparta intunericul de tine asa cum a facut si cu mine.
Acum sa nu crezi ca sunt un sfant, am facut prostii mari si eu si inca nu m-am rupt de tot de ele, dar daca ai credinta Dumnezeu te ajuta asa cum face si in cazul meu, daca ai acasa citeste Biblia, cand ma rog mai pun diferite intrebari, la multe dintre ele mi-a fost raspuns prin Biblie.
Daca vrei sa ma intebi ceva da-mi un mesaj si vedem noi, seara buna.
Bueeeyy nu te-am mai văzut de anul trecut. ce păţişi?
Te cunosc ?
Poate da, poate nu. Dar eu da, de anul trecut. N-ai cum să mă recunoşti din moment ce mi-am făcut cont nou.
Bine nu ma mai tine in suspans
Daca imi spui cine esti poate stiu, te am prin lista de mess? (nu ca as intra prea des pe mess)
Nu, plus că nici nu prea intru pe mess.
Pf. Acum mie prea lene să-mi amintesc ce nickname-uri aveam pe TPU prin 2012 . Aveam alte conturi, prin 2012 umblam cu două conturi, în 2013 la fel, până ce amândouă mi-au fost suspendate nelimitat şi ar fi trebuit să-mi fac contul ăsta. Observ că tu eşti din 2011, iar eu din 2010 (trebuie să recunosc că făcusem vreo 2 conturi la plictiseală prin 2010 şi nici nu ştiam cum se foloseşte site-ul), prin 2011 nu-mi amintesc să fi avut activitate pe site, doar îl vizitam din când în când. Iar conturile alea de prin 2010 nici nu cred că mai există, probabil au fost dezactivate demult.
Hai că deja am prea intrat în amănunte ce nu-şi au rostul.
Bine am inteles ai avut multe conturi, dar cine esti pana la urma ?
Dacă ţi-aş zice sigur nu m-ai cunoaşte. De fapt, probabil mă mai văzusei anul trecut pe site
Hai mai nu o mai lungi atat, spune-mi poate stiu
Păi parcă aveam prin 2012 un nume pe TPU "AntiBibăr". Mai ştii?
Aaa, da te stiu si aveai la avatar poza aia cu Bibar care se stramba
Mda )
Nu înțeleg ce ai scris în prima parte, dar mă rog, interesantă experiență.Nu ai nevoie de ajutorul nimănui.Doar tu îți poți controla gândurile.
Ai suferirt de o trauma in copilarie cel mai probabil iar acum subconstientul tau o asociaza cu ceva din viata cotidiana si itu da o stare de neliniste
anonim_4396 întreabă: