I-ai putea cumpăra ceva semninficativ, o brățară, un colier. Dar acestea sunt doar cadouri pe care le poate primi de la oricine.
Eu aș spune să-i cumperi un ursuleț de pluș, chiar dacă pare matură și nu ar avea nevoie de astfel de jucării. Consider că tuturor ne-ar plăcea să primim astfel de cadouri.
Iar dacă ar fi ceva mai mare, sigur l-ar adora.
Ma gandeam sa ii iau un ursulet nu tocmai mare caci din pacate ea e de la tara si nu i-as putea da cadoul decat cand suntem la scoala, ma gandesc sa ii iau un ursulet de marime medie si sa ii pun ursuletului in maini o cutie cu bomboane in forma de inima de la milka, ea adora foarte mult ciocolata, ce zici, i-ar placea?
In primul rand as vrea sa iti spun ca faci cea mai mare greseala. Daca esti indragostit de ea si nu este reciproc, mai bine iti vezi de viata ta.Nu cred ca ai vrea sa ramai prietenul ei cel mai bun pentru toata viata.Despre cadou, ti-as sugera sa ii iei ceva care sa reprezinte dragostea ta pentru ea.Acest cadou ar putea fi o ultima incercare a ta.
Nu este vorba ca nu este reciproc, e ceva la mijloc ce dor eu si ea stim si nu o sa dezvalui motivul mai ales in mediul virtual...
Pai din cate stiam un colier de argint decent e undeva la 75 de lei, iar pandantivul nu cred ca ar costa mai mult de 25 de lei. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Un lantic sau un inel (argint) + 3/5 trandafiri te-ar duce undeva la 100 lei si e un cadou destul de bun avand in vedere ca nu sunteti impreuna, ar trebui s`o impresioneze.
Succes!
Geo2969686 întreabă: