| maildu2010 a întrebat:

Salutare utilizatori TPU.Am si eu o mare intrebare :
Am 17 ani - 110 kg, 1, 85, si un penis in stare flasca 5 cm, in erectie 12-13 cm, ceea ce este o mare problema si ma tot bate gandul acesta... As dori sa stiu si eu ce pot sa fac pentru a obtine un penis mai mare, este si problema grasimii?

Răspuns Câştigător
| Wary_Forsaken_2001 a răspuns:

In primul rand si greutatea influenteaza marimea, nu am timp sa explic cum dar incearca neaparat sa slabesti, crede-ma, unei femei nu iar place sa faca sex cu un om cu 30 de kg peste greutatea care trebuie sa o aiba, deci incearca sa slabesti de urgenta cat de mult poti pana vei avea sub 85 de kg, stiu ca va fi extrem de greu si va dura cateva luni dar asta trebuie sa faci prima data, si in legatura cu penisul, metode naturale nu exista, trebuie sa apelezi la pastila, nu iti face griji, nu o sa iti faca nici un rau la organism, dar in timp ce te vei pune la slabit, inloc sa dai bani pe dulciuri, fastfood, etc. strange-ti bani si dai comanda de pe interned de pastile, una dintre cele mai bune este Vimax si daca le cumperi ia acel tratament pe o perioada de timp cat scrie pe prospect si nu te astepta la rezultate peste noapte, pana la sfarsit iti va marii penisul cu 6 cm si oricum ti se va marii mai mult mai ales ca pana la 20 si ceva de ani esti intr-o continua schimbare chiar daca pubertatea s-a incheiat!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu mai crede in toate prostiile cu marirea penisului prin anumite metode.Va trebui sa te multumesti cu ce te-a inzestrat natura.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Mai bine te-ar ingrijora greutatea. La 17 ani, 110 kg este foarte mult.

| WaterDrop a răspuns:

Serios? Ai 17 ani si 110 kg si te ingrijoreaza penisul? laughing Pune mana si slabeste, apoi va iesi si el la lumina.