| Ghinea_Andrea_ a întrebat:

Salutare, va rog din suflet sa ma ajutați cu aceasta problema, părinții mei sunt divorțați de 9 ani, eu stau cu mama și tatăl meu vitreg, de vreo 4 ani a venit la noi la parohie un nou preot care este un om minunat, îl iubesc foarte mult pe acest preot pentru ca de când a venit la noi la parohie, de câte ori am avut nevoie de un sfat sau sa vorbesc cu cineva mereu m-a ascultat și într-un fel i-a ținut locul tatălui meu care m-a abandonat și de care îmi e foarte dor, preotul acesta are soție și un băiat de vreo 20 de ani, dar cu toate astea eu îmi doresc foarte mult sa îi spun ca mi-as dori din tot sufletul sa fie tatăl meu, dar mi-e frica de reacția lui, ma puteți ajuta cu un sfat dacă sa îi spun sau nu va rog?

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu îi spui.

| dullcat a răspuns:

Buna.Rolul asta trebuie sa-l indeplineasca cu oricine, nu doar cu tine.Probabil se va bucura ca te folosesti de sfaturile lui si ca te ajuta indrumarea lui, dar totul se reduce la semnificatia religioasa, nu parentala. Din punctul meu de vedere nu are sens sa-i spui.In realitate nu cred ca va putea sa te adopte vreodata.

| Ghinea_Andrea_ explică (pentru dullcat):

Eu nu am zis sa ma adopte sau ceva dar ms de sfat...

| anonim3247 a răspuns:

Să nu îi spui asta că el nu te va mai primi.