anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare va rog sa imi dati niste sfaturi/idei la subiectu"cum sa te dai la o fata fara sa pari disperat" eu is mai tupeist dar uneori nu stiu ce sa fac sa nu par un disperat sau ce stiu eu ce:-

Răspuns Câştigător
| aaadddyyy a răspuns:

Nu cred ca pari disperat daca o inviti undeva si apoi ii spui sincer ca o placi nu stiu fi sincer si direct dar inainte poti testa putin terenul adica sa ii dai niste semne ca o placi...fa-i complimente, zambeste-i, baga-te in seama cu ea si asa iti dai seama dupa comportamentul ei daca are rost sa incerci sau nu:d

| Avaya a răspuns (pentru aaadddyyy):

"Bagate in seama cu ea" cum:-

| aaadddyyy a răspuns (pentru Avaya):

Pai daca e din cercul tau de prieteni e simplu daca nu atunci poate ca aveti prieteni comuni care sa va faca cunostinta sau ma rog sa va apropie si de aici tu trebuie sa fi indraznetwinking si sa incerci sa vorbesti cu eatongue

| Avaya a răspuns (pentru aaadddyyy):

Inteleg da faza e ca nu stiu cum sa ma dau la eastraight face da-mi exemple cum mersi happy

| aaadddyyy a răspuns (pentru Avaya):

Pai nu te grabi nu trebuie sa te dai la ea din prima important e sa te imprietenesti cu ea si apoi sa actionezi asa iti va fi mult mai usor si nu vei parea un disperat care e relatia voastra in momentul asta adica te cunoaste ati mai vorbit?

| MarYan00 a răspuns (pentru aaadddyyy):

OUCH! daca ii zici ca o placi o DAI IN BARA DE TOT! (mai ales asa repede)

frate laughing daca esti tupeist asa, trebuia sa stii u ce sa faci.o sa pari disperat atunci cand tii intru`una sa faci ceva neaparat cu ea. de EX: o inviti undeva si ea refuza... apoi iar incerci, iar refuza SI NU MAI TERMINI ODAta! atunci esti disperat.

daca refuza de 2 ori, next one! iti pierzi timpu (depinde acum cum o faci:

-nu ii zici "vrei sa vi la un suc..etc."; nici "ai vrea? ai avea timp?"
pentru ca, creierul ei AUTOMAT se gandeste la cum sa GASEASCA scuzE!

-ii zici pur si simplu " hai la un suc :p" (nu ii dai posibilitatea sa aleaga) sau "hai sa mergem in … (un anumit loc). Cand esti mai libera, la 18:00
sau la 21:00?"...aici alegerea pe care vrei sa o faca o fata este in
legatura cu timpul dorit, ceea ce nu afecteaza dorinta reala pe
care o ai in minte, aceea de a iesi cu tine

asta a fost ca un p.s. :p

deci stai calm ca nu esti disperatwinking

Si nu e nevoie de 100 de comlimente...1-3 ajung! nu te duci sa o venerezi, ci ai o "intalnire"

| aaadddyyy a răspuns (pentru MarYan00):

Ai dreapate MarYan00 am uitat sa ii spun sa nu exagereze(i se urca la cap) si frumos si cand ii propui sa iesiti undeva e bine sa nu ii dai posibilitatea de a alege

:p

| Avaya a răspuns (pentru MarYan00):

Multumesc frumoshappy

| MarYan00 a răspuns (pentru Avaya):

Cu placere..pentru ce?laughing)

11 răspunsuri:
| MarYan00 a răspuns:

Bft