| boynr1 a întrebat:

Salutare, voi cum copiati la scoala si care este cea mai eficienta metoda de a copia?

Răspuns Câştigător
| Ana a răspuns:

Pui geanta/ghiozdanul pe banca iar copiuta o pui sub, mie cel putin nu mi-a spus sa dau geanta jos de pe banca, poate ai si u noroc big grin

6 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Cu caietul pe banca ma laughing serios, asa copiam la geograhee hee sau cu caietul deschis in banca iar peste pui o veste, o bluza cevahee hee
la alte metode mai complicate nu ma chinui, ca mai bine invat, la materiile la care pot copia, copiez si asawinking

| Th3eo a răspuns:

Pune o foaie in ghiozdan si prefa-te ca iti cauti un pix, foaie, creion etcbig grin

| Puffu a răspuns:

Cea mai usoara si eficienta metoda de copiat este cea clasica, tinand caietul deschis. Sanatate!

| brunetteee a răspuns:

Pai, eu imi pun geanta pe banca, bag caietu in geanta si ma pun pe treaba laughing)

| Delisha_4359 a răspuns:

Eu nu ma chinui cu tot felul de smecherii... pur si simplu las caietul deschis pe banca. sau daca este un profesor care se uita la elevi, iau o foaie si scriu pe ea unele definitii, exercitii si bag foaia in foaia de test si ma uit la ea cand nu se uita big grin