Stii ce se intampla daca faci efort? Se poate rupe operatia, una la mana, a doua, se poate inflama intern! Si atunci o sa mai pierzi ceva timp la spital. Imi dau seama cat timp si efort ai investit pana acum, dar, desi trebuie sa te operezi, nimic din ceea ce ai facut pana acum nu va fi pierdut. Preferi sa nu poti dupa sa te antrenezi cine stie cat timp?
Si, da, e sansa mare sa mori daca nu te operezi. Te doare pentru ca e apendicele inflamat. Daca nu te operezi, va exploda, va elimina puroi si pana vei ajunge tu la spital va fi prea tarziu. Sfatul meu e sa nu iti compromiti sanatatea degeaba! Gandeste-te la ceea ce te tine puternic pentru antrenamente, anume..SANATATEA. Pune-o inaintea tuturor si fa operatia. Succes!
Bai deci eu am facut operatia asta si nu am putut sa merg bine cam 2 saptamani, dupa nu am mai simtit nimic. Si operatie mai bine ti-o faci ca sa nu mori si iei o pauza de vreo 3 saptamani de la sport si te apuci usor-usor ca sa nu ai complicatii. La sportul pe care il faci e indicat sa nu te bati cu cineva pentru o perioada ca sa nu iti dea acolo sa ai probleme.
Buna! 1. Nu-ti fie frica de operatie ca o sa-ti faca anestezie generala (daca esti copil) si + ca nu doare absolut nimic la operatie, fiindca tu dormi. Am facut si eu o operatie la 11 ani, doar ca la un picior, mi s-a fracturat etc. Si eu nu am avut voie sa fac sport 1 an si nici sa alerg 1 an. Dar nu, nu poti sta asa fiindca o sa de doara mereu si mai bine e sa faci operatie. Succes!